Hosta, honung & hemmaplan

Igår började R hosta väldigt mycket efter skolan. Lagom till helgen... visst har han hostat lite i veckan och vi satte direkt in astmamedicinen. Det lät (låter) dock inte som en "vanliga" astmahostan och medicinen verkar inte ha någon verkan.

Igår kväll försökte vi även med "vanlig" hostmedicin, men eftersom R tycker att det smakar riktigt illa så var det kämpigt för honom att få i sig den lilla slurken. Och inte hjälpte det heller... utan det blev en tuff natt med mycket hosta.

Både kalas på Jumpyard med klasskompis och innebandycup fick gå av stapeln utan vår lilla hostande R... som istället har pimplat mycket varmt vatten med honung på hemmaplan. (Husläkaren sa till mig när jag var där sist med hosta att te med honung funkar lika bra som vilken hostmedicin som helst.) Nu hoppas jag på en lugn natt då J lite hastigt drog till Kina.

Fördelen med att ha varit på hemmaplan är att jag hunnit plocka undan julen nu. Inser när jag sitter här i soffan att kuddarna är kvar :-) Men de får jag ta imorgon. Behöver också köpa lite nya blommor och några nya lampor. Det blev ju galet mörkt nu när adventsstjärnorna och ljusstakarna är undanplockade!

Gillar

Kommentarer

Fnulan
Fnulan,
Jag hoppas verkligen att det går över. Hosta är så himla jobbigt!! Jag har också plockat undan all jul. Idag ska även utebelysningen bort till min mans förtvivlan... www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Även om den mysiga känslan med alla ljus försvinner så blir det en mer "clean" känsla tycker jag. nouw.com/popprinsessan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Hoppas R snart mår bättre, hosta är ju så jobbigt att få den slutar ju typ aldrig känns det som. nouw.com/2barnsmammaochfru
Popprinsessan
Popprinsessan,
Håller tummarna!nouw.com/popprinsessan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Andas

Åkte ett kort ärende till Ikea. Det var egentligen en enda sak jag skulle ha. L ville hemsk gärna in i leklandet så nu går jag bara här långsamt och liksom andas. L blir så besviken om hon inte hinner leka något så därför drar jag fötterna efter mig. Och givetvis har jag nu tagit lite mer grejor än den där enda saken.. Men det är ganska skönt att gå här. R sover i vagnen och här är nästan inget folk. Jag känner att jag slappnar av i axlarna. Och liksom bara andas.

Gillar

Kommentarer