10 år, donut & guldhatt

Plötsligt har jag två barn med tvåsiffrig ålder! En femtonåring och en tioåring. Galet! Nu är min lille prins inte så liten längre utan faktiskt 10 år! Yeay! Tror minsann att han växte lite under natten också..

I princip det enda R önskade sig, en speciell cykelhjälm, en special edition - är köpt men är tyvärr på villovägar... Eller just nu vet vi att den är hos tullen i Stockholm, då den är beställd från USA (eftersom den inte går att få tag i i Sverige). De säger dock att det är 3-4 veckors handläggningstid.. Hur irriterande är inte det?!? Till saken hör att den skickades från USA 5 februari...

Det kändes så klart otroligt tråkigt att inte kunna ge R det han önskade sig, men vi berättade i förväg att han skulle få hjälmen men att den förmodligen inte skulle hinna komma till hans födelsedag. Han tog det bra ändå. Guldhatten får symbolisera hjälmen, som har lite guld i sin design :-) Och han fick lite andra paket att öppna som han blev glad över.

Vår tioåring önskade sig först en donut-tårta men ändrade sig sedan till en Snövit-tårta. Givetvis fick han donuts till frukost (är det födelsedag så är det!) och Snövit-tårta till fika. Och teppanyaki där emellan :-) Den som fyller år får välja vad vi ska äta, och i normala fall brukar vi gå ut och äta. När L fyllde år för ett par veckor sedan beställde vi hem burgare, men R valde alltså att vi skulle laga mat på stekhällen hemma.

Tror att vår tioåring kommer att somna nöjd ikväll trots allt. Och mätt :-) Det kommer jag att göra, ha ha!

Gillar

Kommentarer

Mirre,

Stort grattis till 10 åringen och synd hjälmen ej kom, men han ser jättenöjd ut ändå =D

sweetwordsbymirre.com

10 år, galet vad tiden springer iväg va? Grattis I alla fall!

Trist inte paketet hann fram i tid men fint med guldhatt. Dounattårta låter intressant, gillar ju dounats. Är glad att man kan köpa minidounats i affären som en liten frestande bit när man egentligen ska låta bli.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Madelena
Madelena,

Stora killen nu 😊 Mysig dag ni verkar ha haft, och man kan göra mycket trots allt. Vad surt med hjälmen, och all byråkrati tar så lång tid jämt.

nouw.com/madelena
Elina,

Stort grattis till honom!

Det är ju så jobbigt när paketen blir försenade i tullen men man får snällt bara vänta...

Åh vilken god födelsedagsmeny😊

detkaosvikallarvardag.com
Mina,

Tvåsiffrigt är en stor grej. Stort grattis och vilken mysig dag ni verkar ha haft. Trist med paketet och det är så frustrerande när det tar tid. Väntar själv på paket från England och det tar väldans tid och sitter även det fast i tullen. Men den som väntar på något bra... ❤

minasvarld.nu
Michelle
,

Va kul att få fylla 10 och vilken fin guldhalt 😊 tårtan såg god ut . Grattis till han

Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Så tråkigt med dessa långa leveranstider..men lät ju som en födelsedag att vara nöjd med ändå

nouw.com/stegsamlaren
Fröken Rödlök ,

Hoppas att hans nya hjälm kommer fram fort. Grattis till honom.. 😊

Www.frokenrodlok.se
Hilma
Hilma,

Men åh vad fint! Stort grattis till honom 😃

nouw.com/hilma
Amanda,

Grattis till 10 åringen! Varför är det handläggnings tid på tullen? Förstår att de vill kolla men flera veckor? Verkar som han fick en bra dag och en snygg hatt 😊

amandizan.wordpress.com