10 fakta om mig

1. Jag älskar att planera och överraska andra.
2. Jag gråter väldigt lätt. Jag gråter om jag ser en sorglig film, men jag kan lika gärna gråta om någon vinner ett lopp eller en tävling :-)
3. jag har blivit erbjuden jobb på ett nattklubb i Marbella, typ Wallmans, som sjungande servitris. Jag vågade inte ta det :-)
4. Jag har varit på samma nattklubb som Prince - eller the artist formerly known as Prince :-) Han gick precis förbi mig och jag var mycket längre än honom :-D
5. Jag jobbar tillsammans med min man.
6. När jag var på anställningsintervju för mitt första jobb, blev jag istället erbjuden en annan tjänst på samma företag. Jag tog den. När jag hade jobbat där några år och inte var helt nöjd fick jag frågan av min vän Cool om jag skulle vara intresserad av ett annat jobb som hon egentligen hade sökt & blivit erbjuden men tackat nej till då hon redan fått ett annat jobb (vi hade samma bakgrund). Jag var då på intervju för en tjänst som jag aldrig sett ansökan till.. Fick den. När jag hade jobbat där några år blev jag erbjuden ett jobb på en annan avdelning, som ledare för 30 (nästan bara) äldre kvinnor. Jag var kvar inom samma företag i 9 år innan jag sa upp mig och började jobba med min man. Så jag har ju egentligen aldrig sökt något av de jobben jag faktiskt fått & haft :-)
7. Det har hänt att jag har kastat en kladdkaka som inte blev tillräckligt kladdig - och gjort en ny. Kladdkaka måste vara kladdig!
8. Mina kompisar och jag hittade en undulat utomhus när vi var små. En vuxen granne hjälpte oss att fånga den. Vi anmälde det till polisen, men ingen hörde av sig så jag fick behålla fågeln.
9. Jag har bott i 10 olika bostäder. I lägenhet med mina föräldrar när jag föddes, radhus med mina föräldrar tills jag gick i 9:an, sedan hus tills jag flyttade till studentboende. Hade 2 olika studentlägenheter och sedan en vanlig etta. Flyttade sedan till ny stad och bodde i en 2:a mindre än ett år innan jag flyttade ihop med J i en annan 2:a innan vi tillsammans flyttade till en 3:a. Efter några år flyttade vi till det huset där vi bor idag och nu har bott i 15 år!!!
10 . Jag var frisyrmodell när jag var student :-) Det blev kortare och kortare hår!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Trevlig läsning

nouw.com/stenhagenbettan
MariasVardag
MariasVardag,

Kul fakta, tack för du delar med dig ❣️

nouw.com/mariasvardag
Madde ,

Vilket spännande liv du levt. Så kul att läsa. Roligt även att du är med i min lilla bloggutmaning, men snart är den slut.

www.nouw.com/madelena
Popprinsessan
Popprinsessan,
Jag kommer att sakna din utmaning 😊 Det har varit kul!
nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,

Vilka roliga saker om dig <3 Jag är också väldigt känslig och kan gråta för allt. Ibland kan det till och med vara jobbigt när man är ute 😉 Spännande med jobberbjudande i Marbella, men jag förstår att du tackade nej, det hade nog jag också gjort.

nouw.com/minasvarld
michelle
,

oj hur är det o jobbba med din man? det är ju ovanligt att man jobbar ihop så. va härligt att du fick behålla undulaten och det där med o kasta kladdkaka 😂