10 månader

Imorgon blir vår lilla pälsboll hela 10 månader! Otroligt!


Hon har utvecklats till en mycket självständig liten individ. På gott och ont. Det är aldrig några problem att lämna henne ensam. Hon kan ligga i trädgården i flera timmar om hon får (nu tycker den här matten att det är liiite kallt att ha ytterdörren öppen så det blir inga timmar för närvarande!) och hon kan ligga på golvet i grovköket när hela övriga familjen sitter i soffan. Hon verkar inte ha något behov av att vara där vi är, även om hon gärna hoppar upp och myser lite med oss också. Eller busar :-)


Nackdelen med hennes självständighet är att hon inte är superlydig på att komma om hon är lös. Typ, jag hör att du kallar på mig men jag vill hellre buuuusa! Man riktigt ser hur det lyser bus i ögonen på henne!

Av någon anledning är det mig hon har utsett till första lekkompis. Hon kommer ofta och puffar med någon leksak och vill busa och mitt mission nu är att hitta på nya lekar som kan sysselsätta henne. Hon verkar hyffsat bra på att söka så det jobbar vi vidare med.

Hon är en toppenbra kontorshund som mest ligger och slappar, men som tar en repa runt kontoren emellanåt för att kolla om alla är kvar. Nu är det dags för en dag på kontoret!

Gillar

Kommentarer