100

Nu är vi inne på de sista 10 punkterna av 100 som jag svarat på de senaste 10 dagarna. Tack Madde för en kul utmaning! Idag handlar det mest om bloggen. Tänk att jag bloggat i 13 år! Galet faktiskt! Men jag är glad över allt jag har fått vara med om tack vare bloggen och allt jag har dokumenterat.

Mamma blogg galan 2012

Varför bloggar jag?
Jag har bloggat i så många år nu att jag ser det som lite terapeutiskt att skriva av mig lite på kvällen. Det är lite som en dagbok och jag har en grym minnesbank att gå tillbaka till när minnet sviker :-) Men jag bloggar också för att det är kul att veta att andra läser det jag skriver.

Använder jag Instagram?

Ja, det gör jag. En_popprinsessa heter jag.

Bloggar jag helst på telefonen eller datorn?

Jag föredrar att blogga från datorn. Tycker att det är lättast att skriva, fingrarna får dansa över tangenterna och det är lättast att få det att se ut som jag vill ha det.

Systemkamera eller mobilkamera?

Sedan jag fick en iPhone 12 som har en grym kamera så använder jag sällan systemkameran längre.

Vilken telefon har jag?

iPhone 12 Pro

Fab mama 2013

Har jag träffat någon på riktigt som jag lärt känna via sociala medier?
Ja, många faktiskt! För ca 10 år sedan (det låter ju helt galet när jag skriver det!!!) var det mycket bloggalor och event och då träffade jag många tjejer som jag fortfarande har kontakt med idag. Många av dem bloggar inte längre men de har ändå blivit fina vänner och/eller bekantskaper.

Vad vill jag med bloggen?

Tja, det vet jag inte riktigt. Men vid några tillfällen har jag haft dåligt med inspiration och funderat på att sluta blogga, och det vill jag verkligen inte. Jag tror att mitt "bekymmer" kan vara att jag inte har en blogg med ett speciellt tema, som en hälsoblogg, modeblogg, matblogg osv utan mer en vardagsblogg och när det inte alltid händer så mycket i vardagen har det varit svårt att hitta något att skriva om. Det är klart att det hade varit kul om bloggen fick lite fler besökare, men jag skriver ändå trots allt för mig själv. Den där terapin var det ju :-)

Vilken kategori bloggar jag i?
Vardag. Lifestyle. En ganska allmän blogg med gott & blandat: något recept, lite resor, lite hus och en massa vardagspussel :-D

Tjänar jag pengar på bloggen?
Nej

Är det en hobby- eller proffsblogg?
En hobby

Vi får väl se hur många år jag håller på! :-)
Jag vill passa på att tacka dig som tittar in och som lämnar en liten kommentar efter dig! Det betyder mycket för mig, tack! Berätta gärna vad du ser mer av i bloggen!

Gillar

Kommentarer

Elina,

Det är inte illa att ha bloggat i 13 år! Då har du verkligen en gedigen minnesbank 😊 Så roligt att du också var med i utmaningen så man lärt känna dig lite bättre av frågorna!

detkaosvikallarvardag.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det är ganska mycket jag kan hitta i bloggen! Vilket år byggde vi ditten och vilket år var vi i datten osv. Kul!
nouw.com/popprinsessan
Madelena
Madelena,

Så kul att du har varit med och att jag har fått läsa alla dina svar. Har också hållit på i hur många år som helst. Det där med bloggtorka just nu tror jag många känner. Precis som du säger. Händer inte så mycket i ens liv. " idag satt jag på höger sida i soffan, och i morgon blir det fåtöljen" precis så spännande är mitt liv just nu hihi

nouw.com/madelena
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ha ha, det hade varit otroligt trist att läsa om vilken sida i soffan alla satt i om dagarna 😃
nouw.com/popprinsessan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Kul att du varit med på Maddes utmaning och väldigt kul att få läsa dina svar =) det är som man får lära känna dig ännu mer =).

nouw.com/2barnsmammaochfru
Mina,

13 år är verkligen en lång tid och vad kul med alla galor att gå på <3 Jag har snart bloggat i 6 år och det känns lång tid 😉 Tycker det är kul att titta tillbaka på de åren och se hur bloggen förändrats och vad som har hänt under alla dessa år. Hoppas du fortsätter blogga många år till för jag gillar att läsa din blogg <3

minasvarld.nu
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tack så mycket! Jag gillar att läsa din blogg också 😊 Tycker att det är väldigt kul att se tillbaka, ibland kommer jag ju inte ens ihåg vad jag skrivit och kan bli förvånad över hur jag formulerat mig, ha ha!
nouw.com/popprinsessan