100 frågor på 10 dagar

Såg att Madde dragit igång en liten utmaning hos sig - 100 frågor på 10 dagar - och tänkte att det kunde vara kul att haka på! Det finns kanske något om mig som du inte redan visste. Och jag har bara sett de här första 10 frågorna så vem vet, jag kanske inte vågar svara på alla hundra :-D

1. Vad heter du?
Christel. Ett namn som enligt statistiska centralbyrån är relativt ovanligt. 2932 kvinnor hade Christel som tilltalsnamn i Sverige vid årsskiftet. När jag växte upp visste jag en till i samma tätort som hette Christel och det fanns absolut inga mössor, pennor, nyckelringar eller liknande med mitt namn på :-)

2. Hur gammal är du?
Jag blir 45 år i december och håller tummarna stenhårt att det kommer att gå att ha en liten tillställning då!

3. Vart bor du?

Jag bor i Helsingborg. Flyttade hit när jag fick jobb efter högskolan. Trivs bra här, det är en lagom stor stad.

4. Hur bor du?

Jag bor i en villa tillsammans med min familj. Vi köpte huset för 15,5 år sedan och flyttade in när jag var höggravid med dottern. Vi gillade huset för att det ligger bra, har en liten tomt och hade lagom många sovrum :-) Det är ett ganska lugnt villaområde och tar inte mer än 10-15 minuter att cykla ner till centrum. Det tar liiite längre tid hem eftersom det då blir uppförsbackar :-) Om exakt ett år kommer vi att lämna detta huset och flytta till ett hus som ligger mer centralt och som håller på att byggas just nu.

5. Hur ser din familj ut?
Min lilla familj består av min man J och våra två barn, dottern L som är 15 och sonen R som är 10.

6. Har du något husdjur?

Den fyrbenta fluffiga cockerpoon W ingår i vår familj :-) Hon är 5 år och är min kontorshund om dagarna.

7. Vad jobbar du med?
Min man driver ett företag som vi båda jobbar i tillsammans med ett gäng härliga kollegor. Vi importerar produkter inom fritidssektorn och våra kunder är framför allt husvagnsfirmor och marinhandlare. Vi säljer alltså saker till husvagnar/bilar, båtar & camping mm. Det är allt ifrån stereos & tv till kylboxar, ismaskiner, värmare och möbler. Jag jobbar mest administrativt med ekonomi & inköp, men på vårt företag hugger alla i där det behövs så ibland tömmer jag en container eller packar upp nya varor på lagret.

8. Är du pedant eller mer slarvig?

Jag är absolut inte pedant, men skulle inte säga slarvig heller. Slarvar inte bort saker och så där, men har saker framme så det ser absolut inte ut som ett inredningsmagasin hemma hos oss.

9. Vad är det bästa med att bo där du bor?
Om jag tänker rent geografiskt så är det ganska nära mina föräldrar och J:s pappa och syskon. Det är också nära till det mesta, knappt 3 timmar till Göteborg och knappt 1,5 till Köpenhamn. Som jag skrev innan är det en lagom stor stad där det mesta finns och det går snabbt att förflytta sig i stan. Och jag tycker att det är häftigt att vi ser över till Danmark :-)

10. Vilket rum trivs du bäst i?

Jag får nog svara vardagsrummet på den. Vi har ett ganska stort vardagsrum med både soffa och matrumsmöbler. Det är här familjen "hänger" tillsammans. Det är lätt att öppna upp till trädäcket utanför och det kommer in mycket ljus.


Hoppas att du fått veta något om mig som du kanske inte visste :-) Nu ska det bli spännande att se vad Madde kommer med imorgon!

Gillar

Kommentarer