15 år, mellobebis & digital fest

Yeay!! Hipp hipp hurra för vår älskade L idag! 15 år!!!! Det känns helt galet att jag är mamma till en femtonåring!?!
Vi väckte henne i morse med paket, "skönsång", chokladpudding, partytutor & massor av ballonger!

Tyvärr är fortfarande vissa paket på vift och några har inte hunnit fram, men det blev ändå en liten hög att öppna i sängen. Förhoppningsvis kommer de saknade paketen också fram till slut.

Med kuverten från mormor, morfar & farfar i högsta hugg åkte vi och shoppade lite efter skolan. Och nej, bli inte oroliga nu, det var shopping i en liten speciell liten butik, inte på köpcentrat! Mer om det imorgon :-) Vet inte om det har med åldern att göra, för L brukar inte spendera några pengar precis :-)

Sedan blev det middag från TUGG enligt födelsedagstjejens önskemål och det var ingen av oss andra som protesterade då vi gillar burgarna därifrån. Tyvärr har vi ofta råkat ut för fel i beställningarna därifrån, men det kompenserade de ikväll - snyggt!

L brukar alltid fylla år på sportlovet och har inte alltid varit helt nöjd över det eftersom vi i princip aldrig håller oss hemma på just sportlovet. Hon har dock alltid blivit firad, var vi än har varit. I år fyller hon alltså år på en fredag, fredagen innan sportlovet och då är det pandemi och hon kan ändå inte ha något firande med sina vänner... Typiskt!

Tråkigt att L inte skulle ha något firande med sina vänner, så jag föreslog en digital fest. Så klart inte likvärdigt med en vanlig fest, men lite kul ändå att få hänga med sina sina vänner, även om det är på en skärm. Så L & jag fixade goodiebags och åkte runt och lämnade hos tjejerna tidigare i eftermiddag och nu spelar de sällskapsspel, skrattar och käkar snacks (gissar jag)! Vi får väl se hur länge de håller på :-D

Jag tror att vår fina tjej är nöjd med sin dag, även om det blev en lite annorlunda födelsedag och vissa presenter fortfarande är på vift :-) Vår stora, fina tjej!

Tänk att min mello-bebis fyller 15 år! ♥ Hon som valde att komma dagen efter jag slutat jobba, när vi trodde att vi hade några veckor till på oss innan vi skulle få träffa vår bebis. När vi hade bjudit in våra vänner på mello-fest. Även om vi inte hade packat någon bb-väska, även om vi lämnade vännerna med snacks och open bar & även om vi inte ens hade det enda inköpta klädsetet hemma så var hon såååå välkommen! Men jag fattar inte att det är 15 år sedan!!!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Grattis till en denna härliga unga kvinna

nouw.com/stenhagenbettan
beattriicee
beattriicee,

Vad mysigt med lite firande och grattis till henne! Hoppas paketen kommer fram! ✨

nouw.com/beattriicee
Fnulan ,

Men GRATTIS till fina femtonåringen. Stackars henne som aldrig får en födelsedag som hon vill. Men hon kan nog somna gott så fina föräldrar som hon har:)

www.fnulan.se
Elina,

Grattis till L! Men vilket roligt koncept med goodiebags och digital fest 😊

detkaosvikallarvardag.com
Mirre,

Grattis till fina 15-åringen och digitalfest lät ju som superpraktiskt

sweetwordsbymirre.com
Madde ,

Stort grattis till 15 åringen. Vilken kul idé med goodiebagen, och kunna hänga framför datorn istället. Visst, det blir inte som vanligt, men ett fullgott alternativ.

www.nouw.com/madelena
Diana Saelöen,

Grattis till 15-åringen. Vilken supergode med digitalt firande och att ni åkte runt och lämnade goodibags. Tror säkert det var superuppskattat

nouw.com/fibrolivet
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men stort grattis till henne på femton års dagen 😊 hoppas att hon fick en kanon dag 😊

nouw.com/amandamalmflod
sofiefriden
sofiefriden,

Grattis till 15 åringen 🥳 jamen vad spännande, en mellobebis 🙂 det var ju häftigt med digitalfest 🙂

nouw.com/sofiefriden
Michelle
,

Va kul att hon fått fylla 15 pr och får fira sin födelsedag . Grattis till henne 😊