20 bra från 2020

Jag hade tänkt göra en positiv lista med 12 bra saker från 2020 för att försöka fokusera på det bra och inte bara allt det dåliga. Men så gjorde Anna en lista med 20 punkter, och det är ju så mycket roligare! Så här kommer min lista med
20 bra saker från 2020!!

1. Vi inledde året i Björnrike med skidåkning och snö, goda vänner och en och annan varm choklad. En härlig vecka!

2. J & jag hade en date i Tylösand när barnen var på kusinhelg. Spa, drinkprovning & god mat.

3. Jag körde 66 day challenge tillsammans med J. Jag blev av med mitt sötsug, tappade några kilon och det kändes bättre i kroppen. Nu är det dags igen!

4. Jag var på Dannys grymma show! Riktigt, riktigt bra, härlig klubbkänsla, snyggt, fantastiska dansare & bra låtar.

5. Sportlovet spenderade vi i Björnrike tillsammans med goda vänner. Vi firade dotterns 14-årsdag & körde skoter, förutom att åka skidor förstås :-)

6. Oh what a night! Innan alla konserter stängdes ner hann jag med att gå på en grym show med David Lindgren, Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis & Robert Rydberg.

7. Vårt sommarhus Solsidan stod äntligen klart!

8. Vi lyckades få till ett midsommarfirande som inte var helt traditionellt, men inte heller helt otraditionellt. Solsidan, vänner & jordgubbstårta is the shit.

9. Vi hade en del sköna dagar på Solsidan, men också lite andra äventyr innan sommaren var över. Tex åkte vi rodel & zipline.

10. Vi avslutade vår sommar med en vistelse i Tylösand - tillsammans hela lilla familjen.

11. Vi köpte ett nytt hus! Det kommer att stå klart nästa år, så vi har god tid på oss :-)

12. Vi brukar ha fyra världsmiddagar på ett år, men under 2020 blev det bara en. Men jag är tacksam för den vi fick till! Vi "drog till" Thailand för en kväll!

13. Vårt nya sommarhus blev nominerat till Karlshamns stadsbyggnadspris 2020. Kul att någon uppmärksammat vårt hus!

14. Vi lyckades få till en familjedag med fika, koll av bygget, gocart & teppanyaki. Man ska inte glömma bort att uppskatta det lilla ♡

15. Vi tillbringade vårt Höstlov på Solsidan. Mys, bastu, långpromenader, pumpor, vänner & halloweenmiddag.

16. Min födelsedag blev kanske inte precis som jag hade tänkt mig, men den blev ändå oerhört mysig! Födelsedagsväckt av familjen, presenter, digital kompislunch med gosallad och findessert. Så nöjd!

17. Trots uteblivet planerat julbord lyckades vi få till en trevlig liten tillställning tillsammans med kollegorna. Eftersom vi inte är så många - och eftersom vi brukar ha riktigt roligt ihop - ville vi ha ett fint avslut innan året tog slut, och det tycker jag att vi hade. Jullunch, shuffleboard, julklappar & catering.

18. Och vi fick till ett riktigt fint Corona-anpassat julfirande. Svägerskan & svågern hade fixat jättefint utomhus på julafton och på juldagen fick vi till ett lite kortare besök utomhus hos mina föräldrar.

19. Trots restriktioner lyckades vi få till en träff med äldsta vännerna i mellandagarna. Det gäller bara att vara lite kreativ - och att ha tur med vädret :-) Jag hoppas verkligen att den där kreativiteten håller i sig även under det här året!

20. Trots att det varit ett helknasigt år där inget varit som det brukar så fick vi faktiskt till ett trevligt nyårsfirande tillsammans med goda vänner. Två familjer runt vårt enorma bord på Solsidan, trerätters middag, bubbel vid 12-slaget, hög musik & mycket prat.

Ett fint slut på ett skitknasigt år. För jag vill inte säga skitår. Visst har det hänt många dåliga saker det gångna året, men inte enbart dåliga, som synes på min lista ovan. Det jag tar med mig är att leva livet. För 2020 visar att det kan försvinna snabbt. Men det visar också att det går att hitta möjligheter, även när det verkar mörkt. Så nu ska jag se till att listan 2021 blir mycket längre!

Gillar

Kommentarer

Maria,

tror många har fokuserat på allt man inte kunnat göra, i stället för att som du faktist räkna upp BRA saker som hände förra året. Mycket ar och är annorlunda, men allt är inte negativt

mariasliv.net
Carro ,

Vad härligt att läsa att du tog upp 20 positiva saker i stället för 15 som du hade tänkt från början...Vilken fantastisk utsikt ni har på eran sommar ställe...Wow vad kul att ni har köpt ett till hus är det i närheten?Ja men precis tänk vad nyttigt det är att få tänka om och hitta på lösningar nu när coronapandemin vänder på allt

cuevas.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,

Så roligt att du valde att hitta några ljusglimtar till. Visst har det varit ett konstigt år, med mycket man sakar, men det var ju helt klart mycket som var bra också.

nouw.com/annaskarblom
Marlene,

Men vilket fint sommarhus ni har och så härligt det ligger!!! Jag kommer!

fdensammamamman.se/
sofiefriden
sofiefriden,

Men gud så mysigt 😍 hade också velat komma hemifrån lite, iaf en helg och bara mysa i naturen och så med promenader och annat... 🙂

nouw.com/sofiefriden

Jo 2020 var ju inte ett normalt år och kanske inte så fyllt till bredden med positiva saker. Men om man går igenom året så hittar man en massa guldkorn. Det är de som lever kvar hos mig länge. Nu är man taggad för 2021 och för att fylla det med en massa roliga saker. Så har man ju en förhoppning över att det ska bli något bättre och lättare att leva.

Kram Kajsa

Http://www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Diana Saeloen,

Vilken härlig och positiv lista och kul att inse att man på något sätt varit med och följt ert år, då jag kommer ihåg många inlägg rörande de olika händelserna du skriver om. Visst är det viktigt att fokusera på det som har varit bra....detta helknasiga år.

nouw.com/fibrolivet
Michelle ,

Va bra med en sån lista och fina bilder du delar med dej utav 😊

michellefrandell.blogg.se
Marie,

Ja det här året har ju varit knasigt, men roligt att stapla upp det som varit bra också. Samt TYlösand, där skulle jag gärna vilja ha en dejt eller besöka =D

sweetwordsbymirre.com
Amanda,

Trots att förra året blev som ingen hade tänkt sig så tycker jag att du har haft ett bra år och de små stunderna tycker jag är viktiga det med 😊

amandizan.wordpress.com