2019 i korta drag

Januari inledde vi med nyår i Björnrike, precis som vi faktiskt avslutade året! Vi åkte skoter och provade längdskidåkning. Jag var på återträff med dem jag gick grundskolan med.

I februari åkte grabbarna i familjen till Italien för att åka skidor, medan L och jag åkte till vännerna i USA och L passade på att fylla tonåring medan vi var där.

I mars var det dags för lillebror R att fylla år och det skulle firas i Stockholm med hela familjen & att han fick jobba på båtmässan. Det gick sådär då L fick en spräckt trumhinna.

April innebar både högskoletjejträff i Malmö med bland annat Pernilla Wahlgrens show och dinkar på Lilla torg och påskfirande i Björnrike.

I maj reste vi med jobbet till Italien på en grym vinresa. I juni åkte vi till New York med grymma vännerna och kom hem lagom tills barnen gick på sommarlov. Sommaren spenderades mestadels på Solsidan och i augusti revs vår lilla, lilla stuga.

I september hade vi en familjehelg i Göteborg, jag hade en date med min vän Cool & jag såg Ola Salos show.

I oktober såg jag Sanna Nielsens show, Peter, Bruno & Matildas konsert och åkte med familjen till Stockholm. Vi skulle också till Finland med kom inte längre än till hamnen :-)

I november köpte vi ett nytt hus, vilket fortfarande känns lite overkligt då det inte blir inflytt förrän om två år & i december såg jag traditionsenligt Magnus Carlsson och firade alltså nyår i Björnrike.

Gillar

Kommentarer

jessiFri85
jessiFri85,
Ett år med många resor. Kul 😃👍
nouw.com/jessifri85
Amandizan
Amandizan,
Vilket härligt år du har haft, kan inte ha varit roligt att spräckt trumhinnan hoppas det gick att fixa🙏
nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229