3 favoriter

Har du några apparater som du gillar extra mycket? Det finns 3 apparater som jag använder lite mer än andra här hemma. Och då räknar jag inte med dator eller telefon.

Den första är nog mitt absolut bästa köp ever :-) Det är en massagekudde med två saker som roterar och liksom knådar ryggen (eller den kroppsdel man väljer att luta mot kudden). Man kan välja om man vill ha lite värme eller ej och det väljer jag alltid, ha ha!

Den där kudden ligger framme i soffan alla dagar i veckan. Eventuellt tar jag undan den om vi ska ha gäster, men inte alltid. Vännerna brukar nämligen också uppskatta den :-) Den åker med till sommarhuset i Blekinge eller när vi åker på skidresa. Den funkar också i bilen vilket är perfekt när man har en riktig låsning i ryggen någonstans. Den är grym! Dock inte lika grym på bild :-D

Den andra använder jag dagligen. Ja, det gör jag nästan med massagekudden också, men bara nästan! Och det är egentligen mer än en apparat, snarare två. Det är ismaskinen! Här hemma i "stan" har vi en frys med "ismaskin" så att man kan trycka på en knapp på utsidan av frysen, hålla fram sitt glas och få isbitar eller krossad is. Jag älskar att dricka kallt vatten eller Cola Zero med is. Har nästan blivit lite beroende och har med mig en flaska med vatten och is till jobbet, ha ha!

Solsidan har vi gått steget längre. Eller J, det är han som är prylgalningen i vår familj! Där har vi en ismaskin som gör clear ice - för det måste man ju ha, eller hur?!? Det är helt genomskinliga isbitar som gör att drycken inte skummar, annars är den precis som vanlig is - kyler din dricka, ha ha! Och nej, det är ingen clear ice på bilden! :-)

Den tredje apparaten som jag verkligen gillar att använda är vår Vitamix blender. Vi gör väldigt mycket smoothies och smoothie bowls som ni nog vet vid det här laget :-) och det var en bra investering eftersom jag svor ganska mycket åt vår gamla blender som inte riktigt orkade med all fryst frukt. Jag tycker själv att det är jättegott med juice/smoothies och det är ett perfekt sätt att få i barnen en massa frukt och bär. R äter alltid mellis i skolan, vilket oftast är en frukt eller grönsak, men L äter aldrig mellis i skolan. Däremot gör hon ofta en smoothie eller bowl efter skolan vilket jag tycker är ett utmärkt mellanmål. Ganska ofta blir det smoothie till frukost också, som ett bra komplement de dagarna kidsen äter mackor till frulle.

Har du några favoritapparater du ofta använder?

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Ja massagekudde det hade varit ngt för mig, hade jag behövt när jag sitter så mycket nu och studrar
sweetwordsbymirre.com
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
har kan maskin samt smothies maskin vi använder varje dag
nouw.com/jagochminahjärtan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229