5 saker ni kanske inte visste om mig!

Startar upp veckan med att berätta 5 saker om mig själv som alla kanske inte redan vet :-)★ Jag har jättesvårt att slänga tidningar, typ magasin. Hade en hel hög i garderoben och när jag städade för några veckor sedan och hittade en hel hög (många olästa) var inte min första tanke att jag skulle kasta dem (eftersom de är flera år gamla och jag inte saknat dem), utan att jag måste bläddra igenom dem innan jag kastar dem...  Hur dumt...

★ Jag måste hela tiden räkna köttbullarna när jag gör köttbullar. Det spelar ingen roll om det blir ojämnt antal eller så, men jag måste hela tiden lägga på jämnt antal på järnet. Ja, till sista omgången då för den kan ju bli annorlunda. Av någon konstig anledning behöver jag hålla reda på hur många jag gör - även om jag glömmer det sedan när jag väl är klar.

★ Jag undviker helst att gå på A-brunnar, men går gärna på K-brunnar. En vana från barndomen när det betydde otur att gå på A-brunnslock, men tur att gå på K.

★ Jag är mörkrädd och kollar alltid under sängen innan jag lägger mig om J inte är hemma.

★ Har alltid lite ångest när jag ska tanka och blir nojig att jag väljer fel mellan diesel & bensin. Vilket visserligen (peppar, peppar) aldrig har hänt. Dubbelkollar alltid flera gånger..

Berätta gärna något som du tror att jag inte vet om dig :-)

Gillar

Kommentarer

Emelie undermyumbrella
Emelie undermyumbrella,
Kul lista!
Hmm....
1. Jag kan inte följa recept, jag kan bara skapa dom åt andra 😃
2. Jag hatar smaken och konsistensen av smör (förutom vis stekning, bakning osv.
3. Jag är dödsallergisk mot morfin
4. Jag har fotfobi
5. Jag älskar skiftarbete och skulle aldrig vilja jobba 8-17 mån-fre.

Kram
www.blogger.com/profile/121029991576383417
Popprinsessan
Popprinsessan,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229