80-talshårdrockaren i mig var framme igår igen....

Jodå, jag överlevde. Fast det där krogbesöket var i stort sett ganska meningslöst. Kul att sjunga karaoke, men jag hörde inte själv hur det lät... Tycker nästan att jag ser aggressiv ut på bilen nedan.. På något sätt lyckades jag bli sen när jag skulle åka till tjejfesten. Fattar inte riktigt hur det gick till, för jag hade ju liksom bara mig själv (och doggen) att ta hand om. Kom iväg, sent, tankade och körde mot Malmö. Insåg att jag glömt D:s antibiotika, vände hemåt, blev ännu senare. Kom till första anhalten för att hämta upp min gamla vän B som syns på bild nedan på väg ut på stan. Hon påpekade att det såg ut som om det gått maskor på mina nylonstrumpor, vilket inte kändes så kul. Ok om det händer kl 22, men inte innan man ens kommit till festen. Så det var bara att leta upp en affär som kunde tänkas sälja nylonisar så där halv sju en lördagskväll.. Men det gick, och resultatet blev att vi blev ännu senare.. Men vad är det man säger, fint folk......

Det blev käk och rödvin, sedan mello och drinkar, sedan sing star och ännu mer drinkar och sedan skulle plötsligt ett stort gäng ut och jag bara följde med strömmen. Big mistake. Nej, så farligt var det inte, men vi åkte till något ställe (av någon konstig anledning, vet fortfarande inte riktigt varför) där medelåldern var lite för hög. Det kändes väldigt "raggit". Så en taxifärd t&r, ett inträde, en garderobsavgift och en isvatten (10:-) fattigare så kändes det faktiskt lite onödigt att ha åkt med ut. Och så tappade jag en handske också, det var nog mest surt. Men, men, det är inte varje vecka (månad) jag är "ute" så. Och jag hade kul med mina vänner, det är ju det enda viktiga!

Det var en riktigt kul kväll och jag är glad att jag har mina absolut äldsta vänner bara en knapp timme bort! Det är första gången sedan vi var små och bodde på samma ställe som vi bor så här "samlat".
L hade haft det superbra hos mormor och morfar. Roligt, innan hon åkte dit var det mormor för hela slanten. När hon nu var där så var det visst morfars tjej. Men det är kul, pappa behöver lite uppmuntran för tillfället.
Måste ju så klart nämna mello också. För min del kunde det nästan gå hur som helst igår, jag hade ingen klar favorit. Tycker att det är kul att Anna vann, gillar låten och hennes speciella röst. Nu ska jag bänka mig i soffan och kolla på Brothers & Sisters och vänta på att min älskling kommer hem från Sthlm. Den lilla älsklingen har nog somnat, det är tyst iaf...

Gillar

Kommentarer

HUSnrNIO,
Isvatten år ju alltid hem efter lite vuxendricka *s*. Ha en bra dag!
hilajns.blogg.se
Frida-FantastiskaMamman,
Härligt med tjejfest....bättre sent än aldrig hihi..
Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se