Fredag, morotskaka & irriterad


Idag är det morotskakans dag och eftersom det är något som hela familjen uppskattar så bestämde jag mig för att överraska med morotscupcakes. Det blev dock helt misslyckat… Vet inte vad som gick fel men muffinsen bara flöt ut och överdelarna fastnade liksom på muffinsplåten. Rena muffinsmassakern.. Tur att jag inte skulle bjuda någon annan.. 😀


Det var inte precis vad jag behövde efter en ganska irriterad dag. Har en konflikt med cdon som gör mig galen! Beställde en pryl till L i julklapp som inte fungerar och det går inte att få någon hjälp. Jag vill bara returnera prylen och få pengarna tillbaka, men underleverantören (som verkar vara rena rama Wish!) svarar inte och idag avslutades ärendet!!! Det gör mig helt galen och jag har skrivit flera irriterade mail med många utropstecken. Gillar egentligen inte att göra det, för det är ju sällan personen på kundtjänst som får mailet som gjort fel. Men idag blev jag galen på hur fasen ett företag som cdon kan behandla sina kunder.


Men hey, det är ju ändå fredag! Barnen och jag har kollat på Talang och käkat misslyckade morotsmuffins 🙂 J är på båtmässa i Göteborg & imorgon drar även R dit för att jobba – något han verkligen ser fram emot!

6 reaktioner på ”Fredag, morotskaka & irriterad

 1. ja, cdon har tyvärr kass service..beställer inte där längre utan köper det mesta via amazon istället..bra priser, snabb leverans och kundtjänsten är trevlig.. Men det är när man handlar via prime..

  Gilla

 2. Men usch va irriterande med cdon 😦 jag förstår om man inte kan hålla sig lugn och snäll hur länge som helst i en sån situation! Men jag tycker iaf att dina muffins blev supefina 🙂

  Gilla

  • Tack 🙂 Hade lite smet över och gjorde några mini-muffins och de blev ok, men de andra blev så hemska att de inte går att visa på bild… Tur att det bara var barnen och jag som skulle äta dem, haha!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s