Kortvecka, jetlag & lugg

Verkar vara en ”en-gång-i-veckan-blogg” just nu. Inte alls min plan. Men fattar inte vart dagarna tagit vägen. Vet knappt vad jag gjorde förra veckan. Det var kortvecka och allt. J var iväg på jobb så då blir det alltid mer att rodda på hemmaplan.


I onsdags hade R studiedag och ville ta tåget till pappa J som redan var på plats i sommarhuset. Grym kille, som fixade tågbyte och allt! På kvällen anslöt L & jag – redo för ett par dygn på Solsidan.


Vi hann med lite sköna promenader & en middag med vännerna/grannarna. R & jag cyklade och jag rensade rabatter och trimmade den fyrbenta fluffiga 🙂 Hon var inte superlycklig på mig när hon också fick duscha….


Och så premiäråkte vi med familjeribben den här säsongen. Åkte till Tjärö och kollade in glassutbudet.
Tur att jag har en frisörtid inbokad, den där luggen har ju ett eget liv 😀


Stor & liten alltså. Vilken tur att de delar så många intressen! ❤ Underbart att tolvåringen kan köra båten för jag har ingen aning om hur man gör 🙂


Vi lämnade Solsidan tidigt i lördags för att lämna av R på träningsläger med fotbollslaget. Det var en m y c k e t trött kille som hämtades hem idag. Han är typ jetlaggad ikväll 🙂

9 reaktioner på ”Kortvecka, jetlag & lugg

 1. När vår hund gilla inte heller duscha. Samt jag verkar oxå ha 1 ggr I veckan blogg. Inte mitt mål heller. Men hinner ju inte. Samt gott att kolla glassutbudet.

  Gilla

 2. Så härlig helg ni fick! Kul att åka ut med båten, det ser så underbart ut. Här har det också blivit typ ett blogginlägg i veckan, förstår inte riktigt vart tiden tar vägen just nu.

  Gilla

 3. Ja du var tar dagarna vägen kan man ju fundera på. Jag har verkligen fått världens sämsta korttidsminne efter år av utmattning då är bloggen toppen för att minnas.

  Kristi Flygare bjöd nog oss alla på en kanonhelg då vädret var ljuvligt.

  Ha en bra start på nya veckan

  Gilla

 4. Ja gud tiden bara flyger iväg man vet inte riktigt vad man gör med den och vart den tar vägen 😅men ni ser ut att ha haft det fantastiskt och va härligt att åka båt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s