Läger, sangria & mindset

Vilken lördag vi fick!
Vi lämnade Solsidan tidigt på morgonen för att lämna R på träningsläger med fotbollen. Sedan fortsatte vi hemåt för att tömma det sista ur svärfars lägenhet. Efter avslutat jobb blev det en långlunch i Norra hamnen. Det var ganska kyligt i luften, men ändå skönt att sitta där i solen och bara vara.


Åt en räkmacka som var lite annorlunda. Basen var focaccia och istället för kokta skivade ägg var det som en äggsallad med hackat ägg, äpple mm. Gott! Njöt också av ett glas vit flädersangria tillsammans med svägerskan. Fruktigt och somrigt! Det ska jag nog testa att göra i sommar.


Eftersom det var en ljuvligt solig dag hade vi lite svårt att bryta upp så vi hamnade på takbaren på Scandic som vi bor granne med. Ljuvligt!! Hade lätt kunnat sitta där i solen en hel dag, haha! Det är så häftigt att se saker från en annan vy – som uppifrån 🙂


På kvällen gick de tre av oss i familjen som inte var på fotbollsläger 🙂 och käkade sushi på ett ställe vi inte testat innan.
En all-you-can-eat-variant där man beställde in vad man ville ha och betalade ett fast pris. Man hade en läsplatta/tablet och la en beställning och i väntan på maten kunde man beställa vidare. Eller om något var väldigt gott och man ville ha mer. Som en buffé där maten tillagades efter beställning. Vi hade det supertrevligt och det var väldigt gott – även om själva systemet visade sig ha sina brister och vi inte fick in allt vi beställde.


Jag fick iaf skaldjur två gånger samma dag och det är jag mycket nöjd med 🙂 Borde verkligen äta skaldjur varje vecka eftersom det är så gott!

Lördagen var en riktigt härlig carpe diem-dag där vi inte stressade (så mycket iaf) utan faktiskt njöt av dagen och tillfället. Ljuvligt. Men någonstans kan jag ändå inte låta bli att tänka att jag inte fick något vettigt gjort. Jag har lite att jobba på när det kommer till mitt mindset..

6 reaktioner på ”Läger, sangria & mindset

  1. Åh vilken härlig dag där ute i solen. Räkmackan lät spännande. Kul då man vågar förnya sig lite. Takbarer är något speciellt. I Göteborg finns en som alltid hamnar i topp i en rooftopguide. Testar takbarer i hela världen. Förstår det, då den är så bra.

    Gilla

  2. Den där räkmackan såg ju riktigt god ut och passar ju perfekt en solig dag. Det är så skönt med soliga dagar. Gott med sushi men längeen jag åt 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s