A lot of shopping

Idag har maken och jag fått en hel del gjort! Härligt att kunna stryka lite från den där att-göra-listan! Bröllopspresent till vännerna i Shanghai är äntligen fixad, ny compact kamera till mig (tjoho!), lite nya temuggar och böcker inför resan (både till L och mig), fotoböcker som jag blivit rekommenderad av både Cheeky och Wojtan och ett nytt DS-spel till L som hon ska få som överraskning när vi reser.

Snälla vännen T tog han dom L medan vi gjorde vårt sista ärende och det hela slutad med att vi stannade hos henne när vi skulle hämta vår skruttunge, vi beställde mat och käkade ihop - spontant och trevligt! L fick busa av sig ordentligt med sin bästa vän och det var kul att se, med tanke på att de inte kommer att träffas på ett tag.

Nu känns det som om jag har vikt 10 maskiner tvätt, fast det var kanske bara tre... Jag "borde" förbereda alla kläder inför resan på torsdag, men jag orkar bara inte.. Vill bara kolla på tv en stund och sova sedan. Den jädra hostan håller i sig, framför allt på nätterna och jag känner mig stressad över att störa övriga familjen. Nu ska jag göra precis vad jag känner för, dvs lägga mig i soffan en stund :-)

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Godmorgon!
Vad skönt att ni fått så mycket uträttat. Hoppas att du gillar boken lika mycket som jag. Det är en serie om tre böcker (men det kanske du sett).
Du gjorde rätt i att lägga dig i soffan, den där platsen är min kvällsfavvo för tillfället.
Hoppas att du fått sova bättre i natt och att den envisa hostan försvinner.

Ha en bra dag!
Kramar Rebecca
www.cheeky.nu