A million little things

Blev visst en liten paus på ett par dagar. Men kikar in för att tipsa om en riktigt bra serie som jag kollat på den sista tiden.

A million little things heter den och jag har sett den på C More.

Serien handlar om ett gäng vänner och deras liv i Boston där de kämpar på med olika utmaningar i livet. De får dock ett rejält uppvaknande när en av dem plötsligt dör.

Bild lånad från IMDBDet är ingen feel good-serie där allt är fluffigt och happy hela tiden. De brottas med depressioner, cancer, jobbutmaningar och diverse hemligheter och trots att det inte alltid blir den bästa utgången i alla lägen så är det en serie som jag bara velat ser mer och mer av. Jag gillar liksom alla karaktärerna på något sätt (nästan alla iaf :-) ) och har hela tiden varit nyfiken på hur det ska gå.

Nu när jag letade efter en bild så insåg jag att det finns en säsong två också så nu hoppas jag att den snart kommer till C More också. För jag vill se mer!!

Så dagens tips från mig till dig är A million little things ★★★★★

Gillar

Kommentarer

Mina,
Stort tack för tipset.
Detta är ingen serie jag hört talas om och den låter som något jag skulle vilja se.Älskar serier om livet som komplement till alla spännande krimmare ❤ Trevlig helg fina du ❤
minasvarld.nu
Sofie,
Låter som en serie för mig. Men har ju inte c more
nouw.com/sofiefriden
Fnulan,
Alltså den är sååååååå bra. Jag slukade den på tre dagar. helt förälskad!!!!
www.fnulan.se
Amanda Kanterfors,
Jag har faktiskt hört talas om serien trodde det var i något i still med feelgood och därför kanske inget för mig, men detta låter ju ändå bra 😊
nouw.com/amandizan
Amanda malmflod,
Det här låter som en riktigt bra serie ska in och kolla om det är någåt för mej
www.blogger.com/profile/164545463646493924
carro,
Tack för tipset låter som denna serien skulle passa oss vuxna här hemma
cuevas.blogg.se
Kamillas Kamera,
Jag är verkligen helt ur usel på serier. Något som jag behöver lära mig lite om för jag gillar verkligen när jag fastnar för någon.
www.blogger.com/profile/043267255929456572