Aj, aj, aj..

.. och den vill inte alls försvinna... Den rör sig liksom runt i huvudet och jag är helt slut efter typ ingen sömn. J var ju på julbord och kom hem vid halv ett tror jag att det var, jag hade precis somnat. Han hade även med sig en av våra anställda som skulle sova över. De tyckte nog att de var tysta när de satt och pratade ett tag, men det tyckte inte jag…. Sedan la sig J och jag lyckades väl somna igen. Då vaknade L och hade jättehosta… Då insåg jag att vår kollega inte låg i gästsängen  eftersom dörren var öppen och den lilla lampan jag satt fram fortfarande var tänd. Jag fick väcka J och fråga, då låg kollegan på soffan… J fick hämta upp honom, han hade inte fattat att han skulle sova i gästrummet… Snacka om att jag kände mig som en ogästvänlig värdinna, trots att jag hade bäddat av, rullat ner och tänt lampa åt honom!! Undrar vad sjutton han tänkte när han la sig på soffan, utan ens en filt!! 

Sedan hostade L nog i en timme och klockan var säkert halv fem innan jag kunde somna igen. Vid sex ringde klockan.. Efter att ha skjutsat L till dagis och grabbarna till jobbet är jag nu hemma igen och ska försöka bli av med huvudvärken. Vill inte gärna ta huvudvärkstabletter nu när jag är gravid, men jag har faktiskt tagit Pano nu för att försöka må bra igen. Jag har även klunkat lite vatten, men än så länge är det enda resultatet av det att jag får springa och kissa..

Gillar

Kommentarer

Therese,
Näe fyyy att du ska behöva ha så ont... Kanske graviditetshuvudvärk, då kan du ev söka akupunktur för att lindra det onda om det kvarstår... Hoppas att du ska få må bra och njuta ju! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723