Aj, aj, aj

Idag har det verkligen inte blivit någon promenad, för fy sjutton vilken träningsvärk jag har!! Vet inte om det beror på min totalt otränade kropp, eller om det var för att jag gick i korkade skor igår. Eller kanske en kombo. För aj vad det gör ont på framsidan av smalbenen, i ryggen och i höften.. Om jag orkar så blir det ett besök i åtminstone en skoaffär imorgon! Behöver verkligen ett par bra promenadskor!

Idag har jag däremot jobbat och även denna gången var R en mycket duktig medarbetare. Han sov sig igenom det hela :-D

Under eftermiddagen har L och jag (ja, och R förstås!) haft besök av vänner som åt middag här. Det är ganska skönt att ha middagsgäster mitt i veckan ibland, det blir så otvunget och okomplicerat liksom. Alla ska ju ändå äta middag och det kan vara svårt att få helgerna att räcka till för alla man vill träffa så då är det perfekt med en vardagskväll.

Ikväll är det äntligen Greys igen! Det kommer inte att missas!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Trevligt med middagsgäster mitt i veckan.

Här har vi en till med ont på framsidan av smalbenet, men har iaf fått ihop 40 minuters promenad i dag, inbillar mig att det ska bli bättre bara jag fortsätter röra mig?

Är tanken att du redan nu ska börja jobba eller var det något tillfälligt bara?

Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Therese/rosakoriander,
Vardagsmiddagar har vi också börjat med! Det är jättemysigt att träffas mitt i veckan och det är underbart att få gå hem till någon som har färdig middag ibland 😊
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Frida-FantastiskaMamman,
Tummen upp för middagar mitt i veckan och för sovande barn när man behöver jobba 😉

Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se