Aj, aj, aj...

Vad mycket vi har gjort idag, trots att vi inte har gjort något speciellt! L och jag har varit lediga idag, utan några direkta måsten.

Tror inte att jag skulle få så många mamma-poäng idag... Gick en runda imorse med D, L cyklade (som vanligt höll jag på att skriva). Vi mötte en hel del mammor med barnvagnar och en del med ett barn cyklandes vid sidan. Inte förrän jag kommer hem och öppnar dörren och blicken faller på något så inser jag att L cyklat utan cykelhjälm!!! Varken L eller jag hade tänkt en tanke på hjälmen, och vi är ALLTID så noga med att hon alltid ska ha den när hon cyklar. Jag kände mig som en usel mamma och skämdes inför alla som vi hade mött under vår promenad... Sedan käkade vi take away-lunch från det där kända stället.. Där rök nog de eventuella sista mammapoängen idag. Fast L var så klart glad!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Alla kan missa, dina vuxenpoäng är vid det här lagt på topp igen!

Ja ibland funderar man, jag misstänker att Moa iaf tror att be små söta bebisarna ska vara så små hela tiden, fast ibland hade jag nog önskat det samma hihi

Kram
www.uppochnervandahuset.se
Potatishäxan,
Vem har inte glömt hjälmen på en unge? Eller ätit på Slaskdonalds? Eller ätit upp barnens godis? Eller låtsats sova när de bråkar? Eller mutat dem med godis? Jag har...! Jag kan lova dig att dina mammapoäng är högre än mina! Kram och ha en skön helg!!!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Mamma Russin,
hej hopp..
hjälm är bra men vem har inte glömt den ibl.. 😊 jag har glömt den massor av gånger tyvärr..

hoppas ni får en bra dag, kramkram
enburkrussin.se