Akut inflammation

På bara några dagar har doggen D fått anmärkningsvärt större och större problem att gå upp i trappor. Precis som om bakdelen inte riktigt hängt med henne. I söndags kväll stannade hon mitt i trappan och fick liksom inte upp ena bakbenet. Vi fick bära upp henne och igår efter ville hon inte ens gå nedåt utan J fick bära ner henne.

Bestämde mig för att ringa veterinären direkt idag på morgonen och fick en tid på fm. Det blir liksom lite jobbigare och jobbigare med tanke på att hon ändå är 13 år.


Ena bakbenet har väldigt försämrad muskulatur och nu hade hon en akut inflammation. Så en spruta i nacken med smärtstillande och ökad dos av de smärtstillande tabletterna som hon redan äter så hoppas vi att det går över igen.

Det märktes tydligt att sprutan hade effekt och vi har fått stoppa D flera gånger då hon varit på väg upp i trappan. För nu blir det vila, korta promenader och absolut inga trappor eller hopp. Skönt att vi ska vara några dagar i stugan utan en massa trappor.

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
Usch vad man lider med sina djur. Bra att du kom iväg!
PUSS
www.blogger.com/profile/169322248003182483
emelie,
Nämeeen 😟 Skönt att ni fick hjälp så fort <3
undermyumbrella.se
Jenny,
Skönt att det hjälper. Hoppas ni får en fin midsommar! Kram
nockinocki.blogg.se
Tina,
Men åh stackarn! Skönt att ni fick komma till veterinären så fort och att medicinerna verkar hjälpa! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Anonym
,
Men lilla vän.. Åhh vad jobbigt det är när ens fyrfota familjemedlemmar är dåliga. Hoppas lite tid i stugan med vila gör susen! Ha en härlig midsommar!! Kram
Theresa,
Men fina då! Hoppas hon kan hålla sig lugn och att hon snart är bättre! Det är så jobbigt när djuren blir sjuka... 😟
mammat.blogg.se
Maria,
Men lilla stumpan 😟
Hoppas att hon kana återhämta sig ordentligt nu då.

Kram kram
omlitenochmig.se