Alla hjärtans dag

Idag är det Alla Hjärtans Dag och jag skulle vilja ge hjärtan åt alla som är här inne och läser!
Jag har vissa gamla vänner som läser, vissa lämnar kommentarer, men många gör det inte. Jag har en hel del nya vänner som jag har "träffat" via bloggandet. Vissa lämnar kommentarer, andra inte. Ibland dyker det också upp någon kommentar från helt nya "bekantskapelser", vilket är otroligt kul och jag undrar alltid hur de har hittat hit... Jag vill passa på att tacka alla som lämnar ett litet spår här inne! Även om jag skriver det här främst för mig själv, så är det oerhört kul när jag inser att någon annan också läst det. Så KRAMAR till alla mina gamla vänner, alla mina nya vänner och alla som bara råkar hamna här ibland!TACK!
L fick en liten present av mig idag.
Och jag och J fick en av henne
En jättefin ask, röd med glitter och silkespappersduttar och inuti ett kort på henne.J har inte kommit hem ännu, så han har inte fått sin present. Den är dock inte så romantiskt..

Gillar

Kommentarer

Louise,
Vilken söt brevlåda, har köpt två liknande men en med en flicka på och en med pojke på som barnen skall få i maj när Ebba fyller 8.

Kram
lollo71.wordpress.com
Camilla,
Åh, de söta brevlådorna är ju helt fantastiska. Min store L fick en sådan i julas som nu är placerad på hans lekstuga... Han blir överlycklig när vi lägger post där i! LYCKA.

Vad tyckte du förresten om lördagens melodifestival?

KRAM C
www.blogger.com/profile/052932014806528777