Älskar denna sommaren

Vilka underbara dagar vi har! Vilken underbar semester! Det gäller att komma ihåg detta - och den fina majmånaden vi också hade detta året! Vi har sol och värme varje dag och vi njuter till fullo!!!


Vi har just vinkat av vänner som åkte hemåt för att hinna hem till fotbollsmatchen i eftermiddag. Men vi har ändå bryggan & trädäcket fullt av vänner och nya vänner som leker med vattenleksakerna. Det åks vattenskoter, banan, soffa och sup. Jag håller mest i markservicen.

Tom L fick plastfolie runt sitt omlagda sår, och på med våtdräkt, så att hon kunde ta en runda med vattenskotern. Det gick bra och hon klarade sig från att bli blöt, så nu får såret luftas en liten stund. Det ser inte helt bra ut så här en vecka efter den lilla grusvägs-olyckan...

Jag älskar verkligen den här sommaren! Vi softar, hänger med vänner, dricker bubbel och grillar. Vi busar till det ibland och struntar i mat och äter fruktsallad och glass eller chips istället. Jag har kommit igång bra med mina morgonövningar och går bra rundor med W. Har tyvärr en fot som spökar lite, men annars är livet ganska behagligt just nu. Visst önskar jag att L skulle slippa sina stora sår och hade fått bada och leka med sina vänner i vattnet. Men det kunde varit värre, men det är det inte.

Nu börjar jag skönja båten de andra är ute med. Det går undan där ute på havet!

Gillar

Kommentarer