Älsklingsklänningen...

Har just varit ute på en rask långpromenad med min vän T. Känner det riktigt i benen :-) Det är så skönt att få en timmes skitsnack och samtidigt röra på sig - förena nytta med nöje!

L har väl inte varit på helt strålande humör idag heller, eller det går liksom upp och ner. När jag påminner henne om att hon ska vara snäll så är hon det. Men morgonen började med gnäll och jag blir sååå trött. Jag hade tom plockat fram hennes älsklingsklänning, men självklart ville hon inte ha den idag. Men hon sa inte det utan bara gnällde, som en bebis. Och jag har inte heller det bästa morgonhumöret så det krävs inte allt för mycket förrän jag ska tappa tålamodet.

På tal om att tappa så tappade jag min stegräknare idag. Var på vv när jag upptäckte att den var borta. Blev ganska besviken, men försökte att inte ta ut något i förskott, vilket var tur, för sedan hittade jag den i bilen. Och det var tur för den har blivit ganska motiverande för mig. Vill liksom komma upp i minst 10 000 steg varje dag. Något måste det ju göra :-)

Nu ska jag slappa lite i soffan framför ett avsnitt av Flashforward, tillsammans med maken. Båda två är eg supertrötta och jag hoppas ligga i sängen innan klockan 22.....

Gillar

Kommentarer

wojtan,
Hej

Så duktig du är med dina promenader. Förstår om det känns surt att stegräknaren är borta för den peppar ju verkligen.

Kram Åsa
www.wojtansblogg.se
Tur du hittade den. Bra med nåt som motiverar. Kommer du upp i 10 000 steg per dag?
Tycker du vv är bra och fungerar i längden eller är det en period du gör det? Alltid intresserad av andras insattser och hur de tänker runt de.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Linda,
Oj 10000 steg om dagen, jag förstår inte hur man kan kommer upp i det. Jag använde stegräknare för ett år sedan och kom upp i max 3-4000 steg om dagen trots att jag gick i stort sett hela dagarna på jobbet, kanske var det något fel på den?

Visst är det tråkigt då dom bara gnäller, Elliot är precis lika dan, allt blir gnäll. Brukar fråga honom om han inte kan prata:) förstår inte hur dom orkar hålla på o gnälla hela dagarna, ingen förstår ju vad dom menar heller.

Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Visst är det väl konstigt, barn & kläder.Det som passar ena dagen är skit andra hihi..
Vad skönt att kommit igång med promenerandet..jag är på G men ännu inte på gång haha..
Puss<3
fantastiskamamman.blogg.se
Katti,
Hallå, här är jag 😊
Kul att det funkar med stegräknaren, all motivation är bra motivation. Jag har ingen alls just nu. Är egentligen rätt trött, men det får jag glömma bort för ett tag nu när jag är gräsänka. Vilket jag blir nästa vecka oxå....
Nåja, gnälliga barn finns det gott om, jag har haft två enormt gnälliga idag. Men nu sover den ena och den andra ska snart i säng hon med. Så sen är kvällen min... vilket lär sluta i sovstund i soffan 😉
www.charmkatti.se