Always coca-cola...

Fan. Det blev en "dramatisk" morgon här. Sov först ganska dåligt eftesom jag fått en jädra hosta. Det blev lite stressigt på morgonen eftersom J stängde av sin klocka när den ringde och sedan upptäckte det 40 minuter senare. Men det löste sig. Satte mig tillrätta i soffan med en filt för att förbereda mitt första telefonmöte (japp, hemma idag) när jag hörde västa smällen utanför fönstret. Trodde att det kanske var en stor isklump eller något som ramlat ner från taket. Tittade ut.. Nix. Det var en 1,5-liters petflaska med cola som sprängts! Så nu är det cola på hela altanen, på fönster, väggar, den snötäckta gräsmattan och säkert in till grannens trädgård. Crap! Hur sjutton får man bort det när det är minusgrader ute??

Gillar

Kommentarer

Veronica,
Varför händer alltid sådana dumma grejer? Så onödigt, varför ska det vara så fruktansvärt kallt? Hade -15 när jag satte mig i bilen. Brrrr...
Kram kram
www.metrobloggen.se/denlillaroda
CharmKatti,
Usch va trist. Men ta fram trädgårdsslangen och koppla den till varmvattnet. Eller vänta tills det är vår...
Men skönt att du jobbar hemma idag med en sådan start. Det var kankse det jag skulle gjort den där helvetsmångaden förra veckan:-)
www.blogger.com/profile/046181021213338000
jessica
,
Gud vilken grej! Du blev väl ganska rädd innan du fattade vad det var? Hoppas natten blir bra! Hihi, inte klokt att det var 3 år sen ni åkte in till BB 😊 Får nästan tårar i ögonen!!!!