And the winner is...

Varmt grattis till Camilla som vann en valfri ofodrad mössa från Fliza! Bara maila mig så fixar vi vinsten!

Själv har jag spanat in nya mössor till både barnen och mig som Elisabet (japp, kvinnan bakom Fliza!) snart kommer att få en beställning på! Frågan är bara om jag ska fråga barnen vad de tycker först eller inte... Det finns ju en risk att de väljer något heeelt annat än det jag sett ut ;-)

Förra vinterns mössa på förra vinterns L :-)
Idag gjorde jag något som jag varit sugen på ett tag och som kommer att underlätta min morgondag. Efter att ha ätit middag ställde jag mig och gjorde köttbullar. Det ÄR tight på tisdagar när L har aktivitet redan klockan 17 och vi inte är hemma igen förrän efter 18. Och ett föräldramöte på det hela ställer till det ytterligare, så därför känns det riktigt skönt att bara behöva fixa potatis, sås och grönsaker.

Jag har också planerat övriga veckans middagar, utan matkasse, så det känns riktigt skönt. Allt för att minimera stress i vardagen!

Gillar

Kommentarer

Nej, nej, fråga inte! 😊
Vi har börjat komma igång bättre med att göra en meny innan vi åker och handlar. Så väldigt mycket smidigare när man slipper stå där med tom mage och försöka komma på vad man ska laga av det som finns hemma liksom...
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Helen.HUSnrNIO,
Haha... att fråga kan vara dumt det ibland!
Skönt att förbereda, det försöker jag göra så mycket som möjligt när tid finns till det. Räcker ju oftast med bara en sak extra utöver det vanliga vardagsschemat så blir det tight om tid.

Enormt längesen jag gjorde hemmagjorda köttbullar! Blev sugen nu 😊
husnrnio.se