Andra dagen

Var hemma med barnen idag också. Inte för att de inte hade kunnat gå till skola och dagis idag, men det är svårt att veta hur man ska resonera med L:s mage. Men nu har jag pratat med klassföreståndaren och vet hur vi ska resonera nästa gång det händer.

Idag har det varit full fart på båda barnen. Det har lekts med både tåg och Playmobil, kojor, utklädningskläder & annat pyssel. Själv har jag bäddat rent i alla sängar och städat undan lite. Och så var vi på lekplatsen och plockade kastanjer innan det var dags för BVC-besök för R.


Och han fick en mvg-stämpel i rumpan! Han visade hela sitt register och både ritade, sjöng, räknade och sorterade bvc-sköterskans klossar. Kommer ihåg att vi tyckte att det tog lite tid innan han började prata. Meen, nu gör han inget annat än pratar! "Normalt" i 2,5-årsåldern säger man tydligen att killar "ska" kunna prata i tvåordsmeningar. Och det har vi passerat för länge sedan :-)

Den stora loppan har övat på låtarna till musikalen som det är andra övningen för imorgon. Jag är imponerad över hur mycket hon redan kan utantill efter att bara haft skivan i knappt en vecka. Fast tom lillebror sjunger med på ett par rader nu :-)

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Jättesöta bilder 😊) hur går det med magen..vad är orsaken tros? Kram
nockinocki.blogg.se
Tina,
Men åh vilka sötnosar! Skönt att båda är på benen igen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Helena,
Härligt med mvg-stämpel! 😊
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Carolina,
Vilka härliga bilder på barnen, och vad skönt att de mår bättre! Kram
carolina1979.se