Andra ljuset

Så var det andra adventsljuset tänt och frukosten avklarad. Det blev två filmer igår - kryss i taket! Mysigt med lite soffhängstid tillsammans med familjen (ja, F, du är ju gudfar till barnen så du räknas som familj!).

Idag blir det en lugn söndag på hemmaplan, tror jag ;-) J ska jobba och sedan åka till Sthlm, så barnen, doggen D och jag får klara oss själva. Ska bara skicka upp J på vinden först för att hämta ner lite mer julsaker. Har kommit fram till att jag ska bryta traditionen här hemma. Julpyntet kommer att åka fram redan nu så att vi hinner njuta lite av det. Sedan blir det nyårsfest här hemma och tills dess åker julen ut igen. Dock har jag ett litet bekymmer. Som vanligt ett i-landsproblem... Var sjutton ska jag ställa tomtebyn? Har tagit bort alla bokhyllor och den bänk som finns i tv-rummet är precis lagom för lillebror att röja på. Dvs inget alternativ. Nope.

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Andra ljuset tänt här med men tyvärr inte det söndagslugn jag hoppats på. Dagen är dock inte slut.

Typiskt med dina skor. Blir lätt så när man försöker "ta hand om" alla andra. Man glömmer lätt sig själv då. Hoppas festen var kul ändå.

Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Anonym
,
Hej hjärtat! Hoppas du har haft en mysig söndag och att du får en lugn och skön kväll. KRAM!
Therese,
Jag är helt inne på din linje att starta tidigt å avsluta inför nyår 😃 Har dock samma problem som du, nu när vi byggt om så försvann bokhylla och en annan hylla där jag brukar ha ställt saker. Så jag får låta några traditioner stå över i år eller tills Bogge är stor nog att låta bli att pilla i allt... Ha en fin kväll <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723