Änglar, kläder och snart klart!

Jag förstår det inte riktigt... När vi tömde ovanvåningen så blev det en hel sopsäckar med kläder som trycktes ner i en klädinsamlingscontainer. När jag sedan försökte få ordning på kaoset så rensade jag ut 2 eller 3 säckar till. Nu när jag har sorterat in kläder etc i våra nya garderober så har det blivit 5 säckar till! Fem!!! Var sjutton fick allt plats innan??
Nu börjar det iaf bli lite ordning och det känns riktigt bra. Maken håller för fullt på att installera alla tv-apparater och ljudanläggningar överallt och jag orkar knappt röra en fena till.
Sängen i gästrummet är nu bäddad och klar. Ny bäddsoffa är inköpt och är också redo för övernattningsgäster.
Min lilla tjej verkar plötsligt så stor när hon står och duschar själv! Tidigare hade vi bara badkar som man stod och duschade i och då satt hon mest ner. Nu kan hon klä av sig, gå in i duschen och sätta igång den själv. Idag hade hon tom tagit schampo själv och bryr sig inte alls när hon får vatten i ögonen. För inte länge sedan skrek hon i högan sky om det kom en droppe rinnandes nedför pannan...
På tal om min lilla tjej, så fick hon igår en present av en släkting. Hon fick den söta ängeln i halskedjan och jag fick det andra hängsmycket. Jag tyckte att de var jättesöta små änglar. Det är en kvinna som gör dem till förmån för bröstcancerforskningen. Hur som helst så ville inte L ha sin. Hon sa nej tack (hoppas jag iaf!!), för den var inte tillräckligt glittrande!!! Vilken liten fräckis va?! Det är ju nästan så att man skäms... Fast bara nästan... för samtidigt var hon ju väldigt ärlig.. Jag hoppas att inte släktingen tog illa upp, för det var ju oskyldigt.
Nu är det dags att planera veckan som kommer. Det är fullt upp och det är inte många dagar kvar tills vi ska på semester! Nu när jag har rensat ut sååå mycket kläder så skulle jag faktiskt behöva köpa lite nya sommarkäder...

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Kul med renovering, eller i allafall när det är klart. Så stor Linnéa blivit 😊
Hoppas allt är bra med er!
Kram Ida
Therese/rosakoriander,
Men hjälp vad många säckar ni har rensat ut 😊 Vad skönt med mycket plats och ja, nu får du handla nya fina sommarkläder 😊

Sv: Sant! Tänk om det hade varit en present till honom och jag hade försökt gömma den för honom?
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Linda,
Oj, det var inte dåligt att få ihop så många säckar med kläder, vi äger nog inte ens så mycket tillsammans:) Men visst är det skönt när det väl är utrensat.
Hoppas ni får en bra vecka, Kram
www.uppochnervandahuset.se
Therese,
Så skönt att rensa som ni gjort!!! Skule verkligen behövas här... Och vad månne bliva, tänk när det är dax för förlovning för den lilla damen å friaren får svaret att det inte glittrar nog mycket *fniss* Kram!
www.blogger.com/profile/107096415516469723