Änglarnas tid

I mellandagarna var mamma och jag på Magnus Carlssons kyrkokonsert - Änglarnas tid. Det är en grym sångare och akustiken i en kyrka gör inte det hela sämre.
Vi satt på fjärde raden och hade utmärkt utsikt över den snygge sångaren. Han hade en otrolig kontakt med publiken, där skulle Madonna verkligen lära sig något! Det kändes verkligen som om han såg alla i publiken, att han tittade rakt på en.
Han försökte också få till en väldigt avslappnad stämning, skämtade och bjöd på sig själv. När han skulle sjunga O Helga natt kunde han knappt hålla sig de första tonerna :-)
Efteråt tog han sig tid att hälsa på alla som ville säga hej eller ha en kram och det var en lång kö som ringlade sig fram. Men det var värt det :-)
Vilken röst han har! Oj, oj, oj! Det var verkligen gåshudsläge många gånger om! Att han sedan verkar vara en riktigt rolig prick gör inte saken sämre. Och tänk att ha en man som är stylist som kan fixa till en när man känner för det, ahh... Inte för att jag vill att J ska vara stylist, men iaf ;-)

Gillar

Kommentarer

jess
,
hihi, du och Magnus C. Din bästa liksom. Söta ni är och vad snygg du är! Kul att det var bra!
Pernilla,
Vad kul, trevligt, mysigt, härligt.
Längtar tills vi bor på västkusten igen och vi med kan göra saker. Nu bor vi långt ifrån allt vad barnvakt heter.
Att de visar sig intresserade av publiken gör väldigt mycket.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com