Änglarnas tid

Igår var det dags för det årliga besöket av Änglarnas tid - Magnus Carlssons julkonsert. Som vanligt var det en toppenkonsert även om det i år var lite mer huggsexa för att få bra platser. Vi var där i riktigt bra tid eftersom vi av erfarenhet vet att det blir lååång kö utanför kyrkan innan de börjar släppa in till de onumrerade platserna. Vi var tredje sällskapet i kön och hade inga problem att få plats på rad två och tre. Det kom en "dam" och ville sitta på min rad när min vän T var på toaletten innan konserten. När jag sa att platsen var upptagen svarade hon: "Men man kan väl inte hålla platser!" Ehh...?!?

Och efter konserten kom det fram en kvinna och talade om för mig att hon frågat om det fanns plats på vår rad och de längst in svarade då att de väntade på en till. Vilket de inte visade sig göra. Jag fick mig en blåsning för att ha ljugit trots att jag inte var inblandad alls. Snacka om populär konsert!


Som vanligt tog sig Magnus tid till att hälsa på alla vid utgång och jag fick mitt årliga foto tillsammans med honom :-) I år också tillsammans med Mats -  som inte bara är Magnus man och en duktig stylist utan också en riktigt bra fotograf!
Efter konserten hade min kära make förberett hummer och Proseco vilket var mumma så där på kvällskvisten! En fin avslutning på året, en fin tradition som jag gärna utökar med hummern och Prosecon :-)

Gillar

Kommentarer

cecce,
Ojoj..lyllo dig som får stå mitt emellan dessa snyggingar:-)
Vilken fin tradition ni har!!

Önskar dig och din familj ett gott slut och ett fantastiskt 2013!

Kram Cecce
www.ceccesblogg.blogg.se