Änglarnas tid

Förra året var ju som det var och det blev ingen julkonsert med Magnus Carlsson - vilket annars hör till! Det blir liksom inte julstämning utan det, nu när det varit en tradition i så många år!

I år köpte jag biljetter i somras när de släpptes. Som vanligt skulle jag gå med mamma, det är vår grej och vi har gjort det i alla år. Ibland har vi haft mer sällskap med oss, senast var tom min pappa med och han skulle också följa med i år. Han hade också insett vilket julstämning det blir av Magnus Carlsson, en kyrka och julsånger!

Men så i tisdags förra veckan, när det var dags, vaknade mamma upp genomförkyld. Från att ha lagt sig symtomfri till däckad över natten. Tack och lov var det inte Covid men det gjorde ju att både hon och pappa missade konserten... Så det blev min första gång utan mamma som sällskap..

Jag fick med mig min vän C som sällskap så det gick verkligen ingen nöd på mig, tycker bara synd om mamma ♥

Jag kan iaf kryssa av "julstämning" nu, för jäklar vad den mannen kan sjunga! Och julsånger i en kyrka är något speciellt. Det är en fantastisk akustik och Magnus är en grym sångare. Dessutom får han nog alla att känna sig sedda i publiken, han väldigt bra på att titta runt åt alla håll och är noga med att alltid stanna kvar efter konserterna och prata med dem som vill.

Idag kommer julmusiken att gå varm här hemma, för det står en massa hemmafix på agendan. Ska bara ut en liiiiten sväng nu och sladda runt i snön. För jo, det kom snö igår kväll och inatt och än så länge ligger den vit :-) Tioåringen passade på att sticka iväg en sväng med pulkan. Som sagt, i Skåne får man passa på :-D

Gillar