Änglarnas tid med Magnus Carlsson

I år gjorde Magnus Carlsson återkomst med sin Änglarnas tid-konsert! Några år med Christmas Night har iofs räddat december :-)

Änglarnas tid och Christmas Night är två olika typer av konsert. Änglarnas Tid är oftast (alltid?) i kyrkor och väldigt stämningsfullt och vackert. Christmas Night är mer show. Båda varianterna har givit mig gåshud under sju(?) år nu!


I år var det för första gången i GA-kyrkan, där jag aldrig varit tidigare. Eller jo, i fredags var jag där då jag själv sjöng med Joyvoice :-) Så jag hade iaf koll på att vi behövde vara på plats i god tid för att få bra platser. Vilket vi fick också.


Magnus har inte bara en grymt bra röst, han är också otroligt duktig på att få publiken att känna sig "sedd". Han riktar sig åt alla håll och håller kvar blicken liiite längre när någon tar kort. Det är proffsigt det! Även om jag inte lyckades få till någon riktigt bra bild i år... Någon som däremot tar & lägger upp riktigt bra bilder på Instagram är Magnus make Mats.

I år var det en ganska "avskalad" konsert med enbart en pianist, Lisa Ljungberg, som musiker. En superduktig sådan dock! Nu väntar jag bara på att deras nya singel "Änglarna dansar " ska släppas så att den kan hamna på min jul-playlist!

Gillar