Annandag påsk, snö, bubbel & pass

Ja men, oj! Så är vi inne på Annandag påsk och jag har inte bloggat på en hel evighet! Jag har verkligen varit ledig och alla de där gångerna jag tänkt att "idag ska jag fixa med foton och blogga" så har något annat kommit emellan. Inget konstigt med det, men jag tycker alltid att det är lite svårare att blogga i efterhand. Jag föredrar att blogga på kvällen och skriva om min dag, lite terapeutiskt så där. Och en stor fördel med att ha bloggat lite i dagboksform sedan 2008 är att jag har väldigt mycket samlat här.

Nu är vi hemma i stan igen - för min del efter två veckor på Solsidan! Kändes helt ok att åka därifrån igår efter lyxen att ha varit i sommarhuset så länge, men när jag kom hem till vissna blommor och full tvättkorg så gick det snabbt att komma tillbaka till vardagslunken :-)

Idag har jag planerat lite för veckan, det blir ju alltid lite halvrörigt när arbetsveckan inte börjar med en måndag :-) Jag har handlat och food-preppat så att det ska underlätta vardagen. Tvättkorgen börjar bli tom och de vissna blommorna är utbytta. Nu puttrar en soppa på spisen (morgondagens middag) och kvällens middag står redo att fräsas på.

Idag är det riktigt aprilväder här i Skåne. Sol, snö och blåst om vartannat. Alltså, snö och blåst är jag färdig med, det hade räckt med sol om jag fått bestämma! Nästan lite svårt att tänka att J & jag satt och hängde på balkongen på Solsidan i helgen, med sol i ansiktet och ett glas bubbel i handen.

Men kanske tack vare att jag satt där på balkongen och njöt så känns det helt ok idag att stöka undan på hemmaplan och tagga till inför veckan. Det är 2 x utvecklingssamtal, det nytt pass på g till R och nya linser för min del. Nej, vi ska inte ut och resa just nu, men sonens pass gick ut förra året och det känns bra att alltid ha aktuella pass. Man vet ju aldrig vad framtiden bär med sig och det gäller att vara redo!

Gillar