Annandag påsk, snö, bubbel & pass

Ja men, oj! Så är vi inne på Annandag påsk och jag har inte bloggat på en hel evighet! Jag har verkligen varit ledig och alla de där gångerna jag tänkt att "idag ska jag fixa med foton och blogga" så har något annat kommit emellan. Inget konstigt med det, men jag tycker alltid att det är lite svårare att blogga i efterhand. Jag föredrar att blogga på kvällen och skriva om min dag, lite terapeutiskt så där. Och en stor fördel med att ha bloggat lite i dagboksform sedan 2008 är att jag har väldigt mycket samlat här.

Nu är vi hemma i stan igen - för min del efter två veckor på Solsidan! Kändes helt ok att åka därifrån igår efter lyxen att ha varit i sommarhuset så länge, men när jag kom hem till vissna blommor och full tvättkorg så gick det snabbt att komma tillbaka till vardagslunken :-)

Idag har jag planerat lite för veckan, det blir ju alltid lite halvrörigt när arbetsveckan inte börjar med en måndag :-) Jag har handlat och food-preppat så att det ska underlätta vardagen. Tvättkorgen börjar bli tom och de vissna blommorna är utbytta. Nu puttrar en soppa på spisen (morgondagens middag) och kvällens middag står redo att fräsas på.

Idag är det riktigt aprilväder här i Skåne. Sol, snö och blåst om vartannat. Alltså, snö och blåst är jag färdig med, det hade räckt med sol om jag fått bestämma! Nästan lite svårt att tänka att J & jag satt och hängde på balkongen på Solsidan i helgen, med sol i ansiktet och ett glas bubbel i handen.

Men kanske tack vare att jag satt där på balkongen och njöt så känns det helt ok idag att stöka undan på hemmaplan och tagga till inför veckan. Det är 2 x utvecklingssamtal, det nytt pass på g till R och nya linser för min del. Nej, vi ska inte ut och resa just nu, men sonens pass gick ut förra året och det känns bra att alltid ha aktuella pass. Man vet ju aldrig vad framtiden bär med sig och det gäller att vara redo!

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,

Borta bra, men hemma bäst, säger man. Har ju jobbet hela helgen och vill inget hellre än att vara långledig nu.

nouw.com/madelena
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vad mysigt du haft det , så påskfint =) vilket fint kort på dig =) jag har jobbat hela helgen =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
Elina,

Man kommer snabbt in i vardagslunken igen 😂 vi hade riktigt aprilväder igår också, så fort man gick ut kom snön.

detkaosvikallarvardag.com

Aprilväder kallas det...precis i värst snöyran bar vi TV apparater...det var inte skönt. Skönare var det att komma hem igen.

Njut av veckan!

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
michellegracefrandel,

Jag håller med jag föredrar med att skriva om dagen sen på kväll en än o berätta om dagen o det man har planerat att göra


/michelle

Marie,

Så härligt jag plockade bort vårt påskpynt igår, det var lite synd, men skönt att komma in i rutiner igen

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,

Kan vara skönt med några dagar utan att tänka på vad man ska skriva om. Bara njuta av tillvaron och vara i nuet. Har inte heller bloggat på hela helgen och det var riktigt skönt. Nu är jag däremot taggad igen. Så mysigt det ser ut med bubbel på altanen, längtar verkligen efter de dagarna <3

nouw.com/minasvarld
Linda Odelmar,

Mysigt med påskfint och skönt att slippa vardagen lite..här är det dock förkylt igen..

www.nouw.com/silverblomma
Amanda,

Visst är det skönt med bloggfria dagar men jag finner det väldigt skönt att blogga och få skriva av mig. Vad duktig du är som food preppar det är ju jättebra när vardagen snart är igång 😊

amandizan.wordpress.com