Annandagen

Lillkillen och jag har lite tid för oss själva. Vet inte om L kommer att tycka att det är ok att hon inte verkar få tillbaka borsten till sin efterlängtade Monster High-docka som hon fick i julklapp... R släpper inte taget, håller hårt i den även när han sover..Jag har en massa saker som jag skulle kunna ta tag i, men just nu gör jag precis det där som jag längtat efter att få göra under juldagarna. Jag sitter i soffan, kollar på en film och bara myser med min lilla kille. Allt det där andra lär vara kvar även om en stund. Eller imorgon :-)

Gillar

Kommentarer

Russin
Russin,
Lilla söta killen.. 😊

haha jasså han gillar borsten så, hoppas han får låna den av stora syster sedan med då, hihi..

ja usch det är inte roligt att "avgifta" sig från socker och allt skit.. det är svårt att hålla sig från att ta en godis och det som kryper i mig och jag skulle kunna äta ALLT nu, haha.. men men andra dagen har gått bra trots halsont.. ett tisp är att ha brieost hemma och gå och "gnaga" på, hihi..

kraaam
russinsdagbok.se
CiliaH
CiliaH,
Haha, nej inte Väla idag, imorgon 😊 Idag hade varit lika med totalt självmord! Imorgon hoppas jag på att det är lite lugnare, då har ju trots allt somliga börjat jobba igen.

Kram
ugglehuset.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229