Annorlunda kväll

Det blev inte riktigt som planerat ikväll. Tanken var att vi skulle på kräftskiva, men min förkylning valde att återvända efter en kort paus och det kändes inte ok att åka 7 mil för partaj - med R - och inte känna smaken av kräftorna eller kunna sjunga Singstar!


Kompisen som L skulle sova hos blev jättebesviken och ville att hon skulle komma ändå, vilket såklart L också ville - och fick.


J åkte en kort runda på en inflyttningsfest för att lämna en present och R somnade efter bad och välling. Jag valde att börja städa garderoben i sovrummet eftersom jag behövde lite plats för min kommande rockad och ville vara nära R eftersom han inte brukar sova så långa stunder i taget. Fast han verkar ha fattat att det är "natt" och har nu sovit sedan lite över sju... Jag har hunnit med stora delar av garderoben, vilket bådar gott för morgondagen.


Jag har också rensat ut flera års tidningar. Både inredningstidningar och mattidningar ska nu hamna i tidningsinsamlingen. Och jag måste erkänna att det var ganska tufft att lägga dem i pappkassar utan att bläddra igenom dem först... men om jag gjort det skulle inte garderoben bli städad den närmsta veckan!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej gumman! Låter som en trevlig kväll ändå tycker jag! Hoppas er söndag blir bra oxå hjärtat! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886