Ännu en dag i backen

Nu flyter dagarna på här i skidbacken. Vi värmer oss med lite varm choklad emellanåt, även om det inte är speciellt kallt :-) Men det är mysigt! Just idag har det varit lite varierande väder - solen har försökt tränga fram emellanåt och sedan plötsligt har det börjat snöa. Tycker iofs att det är bra för då har det isiga underlaget dolts lite. Lite vanskligt också, vilket jag fick erfara då jag gick med den fyrbenta fluffiga och slog på ändan.

Igår checkade familjen K in hos oss i Lejonkulan också. Finns det hjärterum så finns det stjärterum :-) En uppblåsbar madrass och två klappstolar så klarade vi fyra personer till i den här åttamannastugan, ha ha!

Och herregud vad vi har mat! Igår käkade vi en komplett måltid a´la huvudrätten på nyår, det enda jag behövde fylla på var såsen och så gjorde vi en sallad istället för de grillade grönsakerna. Vi hade alltså oxfilé och potatisrosor över så att det räckte till 10 pers :-) Bra beräknat!... Ikväll käkade vi grillad kycklingfilé och potatisgratäng och det kommer att räcka tills imorgon också då stockholmarna åker hem då :-)

Nu ser jag fram emot en sista dag här i fjällen imorgon. På söndag åker vi hemåt. Imorgon blir det skidåkning, packning och tv-mys. Förhoppningsvis lite sällskapsspel också, för vi har spelat alldeles för lite spel!

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Vad mysigt att va på fjälresa ❤️så mysigt ni har det
nouw.com/amandamalmflod
Kamilla
Kamilla,
Fast det inte var många dagar sedan vi kom hem så längtar jag redan tillbaka till Sälen och vintern. Vi har nada snö här i Stockholm vilket är så trist. Njut av dina sista timmar i fjällen
kamillaskamera.com/
IP: 82.99.3.229