Ännu en teaterapa i familjen

I förra veckan var det dags för minstingen i familjen att visa sin scenförmåga. Och jo, han är visst också en liten spelevink på scen - precis som sin syrra!


Roligast var kanske att det var i princip syrrans musikal som dagiset körde som uppspel för oss föräldrar. Och så duktiga de varit! Personalen har verkligen lagt ner ett ordentligt arbete med uppspelet och flera barn var helt otroliga! Det var både solosånger och i grupp, det var danser och det var bus. Många utomjordingar och robotar.

R hade själv valt sin dräkt. Inte den robotdräkt som jag hittade utan en från Star Wars. Som han sedan stod och drog i under halva föreställningen för han tyckte nog att den var för lång,eller något ;-)


Han klarade galant av både sånger, sin replik (!) och robotdans. Han verkade ha stenkoll på det mesta och det kan han nog tacka syrran till stor del för. Vem vet, om några år kanske vi har två teaterapor?!?

Gillar

Kommentarer

Men vilken söting då!
Helt otroligt smile och utstrålning 😊

Ha en fin tisdag!
Kram
husnrnio.se
Therese,
Så härligt att du har så framåt barn som vågar!!! Här är Luran plötsligt om förbytt, och vågar nästan ingen ting... trist. Hoppas det vänder, tror hon är nervös inför höstens sexårsverksamhet och flytt upp till skolan. Dagis har ju varit den fasta punkten...
www.blogger.com/profile/107096415516469723