Äntligen!

Äntligen har jag haft tid (prioriterat) att tillbringa lite tid i trädgården. Efter lite representationsparty i torsdags, tjejkväll i fredags och en slö lördag med besök från avlägset land och bröllop på tv så har jag faktiskt fått en hel del gjort idag. Började med sovmorgon. Eller, ska jag vara riktigt ärlig så gick jag och la mig efter ett någon gång, vaknade vid 4.30 av att D skulle kräkas (vilket hon också gjorde, på golvet), halv åtta kom L in till oss och jag satte på Barnkanalen. En stund senare hörde jag sopbilen och tvingade ner J att lägga ut en sån där kompostpapperspåse för att vi skulle få nya. Men, hur som helst hela familjen låg i sängen tills klockan 10, då telefonen ringde.

Sedan blev det ett besök på "Barnens dag" för mig och L och kompisar. Det blev karusellåkning, klättring, hoppborgshoppning, ansiktsmålning och korvätning. En nöjd L och en nöjd mamma (eftersom L bara varit på väg att bråka en enda gång!) gick hem och blev ännu mer nöjda (iaf mamman) eftersom pappan under tiden fixat tv-mottagningen på alla 3 tv-apparater i huset.

Nöjdheten gav mig energi och jag fixade äntligen lite plantering i min ena pallkrage. Har insett att jag förmodligen skulle ta mig vatten över huvudet om jag satsat på två. Och det kanske jag har gjort ändå, för jag har noll och inga kunskaper i att odla saker. Antingen blir det väl ingenting i min pallkrage, eller löjligt mycket av något... det återstår att se!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Så avis jag blir på din pallkrage!!! Och du kommer med säkerhet få massor av ruccola i den, växer som ogräs!!!
Nu ska jag göra kväll, men först offra mig över sista biten av doptårtan ;-P Kram
www.blogger.com/profile/107096415516469723
HUSnrNIO,
Ser fint ut i pallkragen:) Trevlig måndag!
hilajns.blogg.se
Frida-FantastiskaMamman,
Härligt att ha en sån energi....jag har inte heller några planteringsfingrar..men skam den som ger sig!!!
Hoppas att din måndag varit lika energirik som din söndag;)
Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se