Äntligen!

Fredag kväll och ä n t l i g e n är vi på plats på vårt Solsidan igen! Maken har varit här under veckan då han jobbat i närheten & vi haft arborister här som har beskurit vår enorma ek. Jag har faktiskt varit lite avundsjuk på att han haft möjlighet att vara här... men nu är hela familjen här!

Trots att vi bara varit här några timmar nu har vi ändå hunnit med ett spontanbesök från Stockholm. Bekanta som stod på tomten och väntade när vi kom, bara för att snabbt säga hej. Jag har hunnit med en digital aw med mina gamla högskoletjejer. Vi skulle egentligen ha varit i Växjö denna helgen men på grund av det här Covid-året så blev det en digital träff ikväll istället. Sedan en bastu med maken och nu soffhäng framför Idol.

Imorgon blir det lite röj på tomten för att städa upp efter trädröjarkillarna och lite food-prepp inför vänners ankomst till lunch. Tyvärr ska det visst regna, men då får vi väl elda lite i den öppna spisen och spela sällskapsspel :-) Men först har jag önskat mig en sovmorgon!

Gillar

Kommentarer

Jenny Ageton
,

Synd att dagens väder med mycket sol inte håller i sig då. Hoppas ändå ni får en fin helg. Kram ❤️

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Hopas att er lördag blir helt ok ändå

nouw.com/stenhagenbettan

Låter som du har en riktigt härlig helg på solsidan. Här är det snart dags att gå upp och starta dagen

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Diana Saelöen,

Jag är alltid så imponerad av arboristerna och hur de kan räkna ut exakt hur de ska göra för att trädet ska falla där de vill...och hur snyggt de kan beskära träden. Hoppas verkligen ni får det trevligt trots regn....men helt ärligt...det är ju mysigt att sitta framför brasan och lyssna på regnet utanför också.

nouw.com/fibrolivet
Amanda,

Vad ni har hunnit med mycket. Hoppas din önskning om sovmorgon går in. Att tända eld i den öppna brasan låter ju hur mysigt som helst 😊

amandizan.wordpress.com
Emschen,

Gud så mysigt ni har det där på Solsidan!
Hoppas att ni fick en mysig lördag trots regn.

emschen.se
Kamilla,

Igår hade vi ganska surt väder här men idag strålar solen och hela dagen ska bli vacker sägs det. Härligt att få mysa på ert fina ställe

kamillaskamera.com/