Äntligen sång igen!

Ikväll var det ä n t l i g e n dags för mig att utöva lite körsång igen - det var ett halvår sedan jag gjorde det! Efter några terminer med Joyvoice valde jag att prova på en kör med Film- & musikaltema under första terminen av 2019. Tyvärr var det en lite mindre kör (vilket jag iofs ville testa) men alla stämmorna var inte lika starka och jag fick hålla tillbaka lite för att inte vår stämma skulle bli för stark, vilket i sin tur påverkade min röst negativt och jag hade mycket problem med halsen under den terminen. Tyvärr var det också lite för liten repertoar för att det skulle vara kul och det var inte alls lika energigivande som Joyvoice varit. Förra terminen kände jag att jag inte fick ihop det med barnens aktiviteter och hundkurs för mig och den fluffiga, Men nu var det dags. En ny coach som verkar toppenhärlig och många gamla ansikten i kören!

Givetvis är kören EXAKT samma dag, och nästan tid, som barnens aktiviteter - vilka i sin tur överlappar varandra på olika ställen. När sonens innebandy slutar börjar dotterns träning. Och innan hennes träning är slut så börjar min kör. Det blir ett pussel som jag inte riktigt klarar av att lägga ensam de gånger J inte är hemma. Men jag missar hellre några gånger än att inte sjunga alls.

Så nu ska jag börja öva på de två låtarna vi har till nästa vecka! En favoritlåt och en gammal goding! Kul!

Gillar

Kommentarer

Michelle ,
Har hört om den kören de visar reklam för den överallt känns de som . Kul att du är med 😊
michellefrandell.blogg.se
Kamilla,
Vad roligt med körsång. Det hade jag velat gå på eller vara med i. Känner igen det där med pusslet med barnens aktiviteter och matcher som krockar om varannat hela tiden
kamillaskamera.com/
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
kul att du är med i kören 😊 det låter som era aktiviteter går hand i hand .
nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Det är bra att du iaf testade något nytt men nu vet du den kören var inget för dig😊
nouw.com/amandizan
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Härligt att kunna sjunga
nouw.com/stenhagenbettan