Äntligen sängen!

Min lilla skrutta somnade fort. Fast det är ju ganska sent.. Vi har turat ett helt gäng vänner, och det var trevligt. Vi ses inte så ofta längre, men det blir väl så i vissa konstellationer.

L och jag åkte hem men J fortsatte ut för att dricka öl. Jag längtar efter sängen efter den gångna nattens uteblivna sömn. Min pocketbok väntar och det ska bli jätteskönt att krypa ner under täcket.

Idag var det bm-besök på agendan och det gick bra. Hjärtljuden lät bra, magen kändes bra och blodtrycket var bra. Skönt! Mini trycker väldigt mycket på urinblåsan nu och det blir ofta väldigt snabbt akut. Mest trist är det nattliga springet.

Imorgon får jag förhoppningsvis tillbaka min dator utan fake spyware, eller vad det nu var. Nice att komma tillbaka i blogg-matchen igen :-) Imorgon åker också julgranen ut, eller så väntar vi till fre fm.. Behöver platsen på nyårsafton iaf :-D Känns lite trist att redan slänga ut vår fina gran, men p andra sidan är det skönt att ha det gjort när jobbet börjar igen. Shit, måste snart inse att det är dags att börja skriva 2011!!!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Hi hi skönt att fler hivar ut granen ;-P Å tur att datorn snart är i ordning 😃 Här ska vi baka tårta till maken i dag, vilket luran ser fram emot! Ett gott slut till dig och de dina vännen <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Linda,
Här åker det ut granar både till höger och vänster medans jag själv inte kan titta mig nog på våran fina (och dyra) gran. Måste få valuta för pengarna och behåller den nog en par veckor till iaf hihi

Skönt att allt var så bra hos BM

Kram
www.uppochnervandahuset.se