Äntligen sol!!!

Igår tyckte jag att hela Sveriges sociala medier svämmade över av härliga sol-hejarop! Bara en massa positiva inlägg om att våren och solen  ä n t l i g e n  är på G! Och det hoppas jag!
Solen sken även på Solsidan och de var med lite vemod vi lämnade. Fast tanke på att vi ska vara tillbaka om bara ett par dagar gjorde det hela lite enklare. Och eftersom L inte mådde bra (igen?!?) så valde vi att sikta på västkusten ganska tidigt.

På morgonen vaknade L upp med svårt att andas. Det brukar ju vara lillebrors avdelning annars... L hade dock infektionsutlöst astma när hon var liten så vi trodde att det kanske var det som hux flux kommit tillbaka. Efter ett sent besök på kvälls-& helgmottagningen visade det sig vara ett virus i de övre luftvägarna (vad det nu betyder?). Vilket iofs låter bra mycket bättre än astma.

Men lite ordentlig hostmedicin i bagaget och ett par doser luftrörsvidgande sov den stora loppan gott hela natten vilket var riktigt skönt. Så fort hon vaknade började dock hostan igen så det lär inte bli några ansträngande aktiviteter för oss idag.

Gillar

Kommentarer

Therese,
Härligt att ni kunde vara på Solsidan till Valborg, för vår del får vi vänta till närmare midsommar innan snön försvunnit och vägen är farbar till vår stuga... Men den som väntar efter något gott ;-P Är iaf ruggit härligt att solen och värmen kommit, hoppas det fortstätter vecka ut! KRAM KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723