Apptips & sommarvärme

Underbara sommarvärme som  ä n t l i g e n  visar sig! Det är knappt några barn på varken fritids eller dagis och barnen hittar på saker varje dag och är ute och njuter av värmen. Idag blev det lunch utomhus på jobbet och ingen av oss verkade vilja gå in igen... Men nu är det bara två arbetsdagar kvar, det ska vi nog klara! :-)


Ikväll cyklade L och jag en liten runda. Efter halva rundan kom vi på att vi skulle testa appen Runbit där man kan samla stjärnor. Egentligen är löparapp, men det funkade ypperligt att cykla till också. Lite som ett spel, det är stjärnor längs kartan och man ska samla så många man kan. L, som var motvillig till att cykla från början blev mycket entusiastisk.


Egentligen borde jag gå och lägga mig NU. För nu är jag trött. Nu när jag nattat R och förberett lite inför L:s utflykt imorgon. Men det är också nu det är så skönt att bara sitta ner en stund. Och bara njuta. Av värmen, av lugnet och av att jag faktiskt är trött. Men jag vet att den där tröttheten kommer att gå över. Om J frågar om vi ska kolla på något så kommer jag säkert att säga ok. Fast jag borde gå och lägga mig. Nu.

Gillar

Kommentarer

Helen.HUSnrNIO,
Ja så himla underbart med sommarvärme äntligen! 😊
Imorgon har jag fyra dagar kvar sen blir det semester följt av en veckas lägsta nivådagar för att förlänga ledigheten och förhoppningsvis sommaren också.
Så skönt med lugna kvällar, speciellt lugna sommarkvällar, så det är inte lätt att komma i säng trots trötthet...
Kram
husnrnio.se