Är det dags igen?

Efter att L har haft en lååååång period utan klagan på magen har det nu varit ett par tillfällen under en månad då hon mått mycket illa. Hon var hemma en dag för 3 veckor sedan och igår var det dags igen. Den stackaren mådde så illa och tillbringade långa stunder hängande över toastolen, men utan att det hände mycket mer. Emellanåt mådde hon bra men så kom illamåendet igen. Utan förvarning.

Bortsett från frukosten, då det var som värst, kunde hon äta och dricka som vanligt, men var väldigt blek under dagen.


Vi lyxade till det med lite extra god fika på eftermiddagen. Lite för att det får vara så när man är krsslig och lite för att se om glassen skulle sätta fart på illamåendet. Vi har ju tidvis varit inne på att det är mjölkprotein hon är något intolerant mot.

Köpte jordgubbar och kollade noga att jordgubbarna såg fina ut. Men det visade sig att de inte alls var fina på undersidan... Såå surt! Hela förpackningen för förstörd och jag vet att jag borde ha åkt tillbaka till affären på en gång, men jag orkade bara inte.


På kvällen mådde L bra, men när hon legat en stund och nästan somnat (med mig sittandes bredvid henne) flög hon upp och in på toaletten igen. Men nej. Och i morse störtade hon in på toaletten när jag borstade tänderna eftersom det kändes illa igen. Hon som är såå morgontrött.. att "frivilligt" gå upp innan hon blir väckt är liksom inte normalt. Dock mådde hon bra igen efter en stund och med frukost i magen blev det skolan. Sa till henne att det bara var att höra av sig om det blev för jobbigt, men att hon skulle försöka ta det lugnt.

Vid lunch var det dags. Samtalet från klassföreståndaren. Illamåendet blev värra och värre. Och så blev det en tidig eftermiddag hemma för mig och barnen. Idag blev det dock jordgubbar till mellis - fast ingen glass!

Gillar

Kommentarer

Helen.HUSnrNIO,
Usch så jobbigt för henne!
Är det ingen som kan hjälpa henne och komma fram till vad det är för något som gör att hon mår sådär så hon slipper ha det så?

Trist med jordgubbarna också... Igår upptäckte jag att min hallonkvarg var möglig när jag drog av locket. Och det trots att hållbarhetsdatumen var ända fram till den 3/3. Orkade dock inte ta den med tillbaka till butiken. Varför orkar man aldrig det...
Kram
husnrnio.se