Året 2013

Enligt tradition ska jag nu försöka sammanfatta det gånga året ur vårt perspektiv.

♥ Jag tyckte att vi hade mycket sjukor i Lejonkulan under 2012 men under 2013 har det faktiskt varit lite värre. Under årets 10 av 12 månader har vi haft någon typ av sjuka.

♥ Förutom Danmark har jag under året varit i Boston & Las Vegas.

♥ Jag har hunnit vara ganska aktiv under året som gått och sett både Celine Dion, Mello, Eurovision, Gyllene Tider, Robbie Williams och avslutade som vanligt året med Magnus Carlsson, denna gång i sällskap av Sonja Aldén & Jessica Andersson.


♥ Förutom konserter har jag lyckats få till en hel del bloggträffar. Började med en träff med Boris brudar i Ullared och avslutade med en Bodyshopkväll.  Däremellan var det både Femme-event och Fab mamas.

♥ Inte nog med det så har jag varit på både Bokmässan, Mammaboosten och ytterligare två tjejträffar och fått energi.

♥ Energi fick jag också på High Chaparall med familjen och goda vänner.
♥ L och jag hade också turen att återigen få vara med på Bloggbussen.

♥ Under årets början sov R väldigt dåligt, men det förbättrades framåt sommaren. Han började också sova i stor säng och började kissa på pottan och toaletten. Precis innan året tog slut gjorde han också nummer två för första gången på toaletten.

♥ R slutade med napp, lämnade den till kaninerna och fick istället börja äta godis på lördagarna.
L började skolan och hon badade i havet redan i mars. Hon har haft otroligt mycket trubbel med sin mage och sista direktiven är nu att prova mjölkproteinfri kost.

♥ Jag fortsatte springa och sprang mitt första lopp. Dock hamnade löpningen på hyllan under hösten pga min onda nacke/axel. J genomförde Vättern runt och har redan anmält sig till loppet 2014 också. Heja honom!♥ Det som förmodligen påverkat familjen mest är nog ändå att vi fick tillgång till Solsidan och har tillbringat mycket tid där under året.

 2014 hoppas jag har liiite mindre sjukor med sig i bagaget, mer roliga resor, mer tid på Solsidan, lite mer motion, roliga upplevelser med familjen och härliga träffar med vänner! Just nu njuter jag vidare av vår lilla skidsemester i Vemdalen tillsammans med min fina lilla familj.

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Du/ni verkar haft det bra (trots sjukor) vi hoppas på ett fantastiskt 2014!
Helena,
Förutom alla sjukor låter det som ett härligt och innehållsrikt år!
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Jenny,
Jag är jätteglad att jag träffade dig första gången ♥
nockinocki.blogg.se
Hanna,
oj va mycket ni/du har hunnit med!! 😊 Tråkigt med sjukdomarna dock... hoppas det blir bättre i år! ^^

god fortsättning! kram kram
hannaofsweden.se