Året 2014

Då var det dags med den årliga traditionen – min årskrönika - en sammanfattning av 2014.
I januari firade vi in det nya året i Vemdalen. L hade mycket krångel med sin mage & vi inledde en period med mjölkproteinfri kost. L började på JiuJitsu och hade premiär med Duvungarna efter att ha haft sin egen premiär i en skivstudio.

I februari fortsatte L:s mage att krångla, R hade en del astma, själv trampade jag på en spik och fick stelkrampsspruta & doggen D började vara lite småkrasslig. L och jag var på mello i Malmö.

I mars fick L löss, R hade astma och han började på ny avdelning på dagis. J & jag var i London en sväng.

I april fortsatte astman spöka för R. Barnen och jag var med vänner på Kanarieöarna.

I maj krånglade L:s mage vidare, vi var på Bakken en runda och vi förlorade en familjemedlem.

I juni var det mer astma för R och en rolig möhippa för mig.

I juli blev det ett besök i Göteborg och på Liseberg för familjen, L spelade in en musikvideo & jag opererade foten.

I augusti krånglade astman vidare för R och magen för L. Familjen var på Astrid Lindgrens värld, J & jag på ett underbart bröllop och jag var själv på en urkul bloggresa till Polen. Tyvärr var det också i augusti vi sa hej då till Doggen D. 


I september slutade R helt med blöja. Han hade fortfarande besvär av astma och hade en omgång med feber. L hade också feber och hon började spela flöjt och att hoppa hopprep. Själv var jag på bokmässan enligt tradition.

I oktober var barnen och jag på Bakken. L hade lite astma och jag åkte på tjejweekend till Dubai.  

 I november byggde J en bastustuga vid stugan. R hade astmahosta och feber och L ont i bröstet.I december var jag på Christmas night, krånglet med L:s mage eskalerade och vi begav oss till San Francisco & Hawaii.

Sammanfattningsvis kan man saga att 2014 innehållit mycket förkylningar och krämpor på olika ställen för mig. Barnen har brottats med dumma magar och knasig astma och sömnen har även under 2014 varit en bristvara. Jag har kommit igång ganska bra med träning under året även om det varit oregelbundet. Vi har tillbringat mycket tid på Solsidan och nu med ny bastustuga lär det bli ännu mer under nästa år. Vi har förlorat kära, men också tillbringat mycket tid med vänner.
Nu ser jag fram emot 2015. Det ska bli spännande att se vad året har för utmaningar med sig! 

Gillar

Kommentarer

Therese,
Vilken fin krönika du totat ihop, ska försöka få ihop någon form av sammanfattning jag med så snart orken finns... Önskar dig och de dina en god fortsättning på 2015 - fortsätt njuuuut! KRAMAR!
www.blogger.com/profile/107096415516469723