Året som gått - en tillbakablick

2010
Semesterställen:
Boston, Stockholm, Turkiet, Anholt, västkusten, Bakken, Shanghai, Koh Lanta, AoNang, Jönköping & Oslo.
Födelsedagar:
L blev 4 år och hade prins- & prinsesskalas. J fyllde år samma dag som vi åkte till Shanghai och jag fyllde år när vi åkte till Oslo.
Tjejhelger:
Med drinkar, glasblåseri, hemliga uppdrag och hotellövernattningar.

Renovering:
Renoveringen from hell startade i mars och i maj började det likna ett hem igen. I juli startade allt om och i augusti var det klart igen. I sept blev det en vattenläcka i taket i grovköket och hell fortsatte tills november. Nu är det hyffsat klart.
Krassliga:
D epiliepsianfall i januari, D krasslig med bla urinvägsinfektion i mars, jag sjösjuk för första gången i mitt liv, jag gravidillamående, L halsfluss i aug, L halsfluss igen i aug, D cancertumör och cystor i nov, D magsjuk i dec. Lite astmahosta för L, en petning i ögat för L, förkylningar och lite små magåkommor också, men i det stora hela har vi varit väldigt skonade tycker jag.
Musik:
L träffade sin idol Mojje, själv såg jag Lady Gaga och Magnus Carlsson under året. Inget mello-besök och det känns nästan lite konstigt :-)
Bröllop & dop:3 bröllop och ett barndop. Ett bröllop där vi bara var gäster, ett där vi var toastmadame och toastmaster, ett där J var best man och på barndopet var vi (blev vi) gudföräldrar.
Blandat:Vi hade möss på vinden i januari och L gjorde sitt första frisörbesök, J hamnade i Thailand på en "ofrivillig" semester när vulkanen på Island hade sitt utbrott och gjorde att han bara ändå satt fast i Kina, samtidigt hade jag en skräcknatt med poliser som knackade på dörren mitt i natten i april, en bisarr gåsamiddag överlevdes i nov och L gjorde skiddebut i dec.
Ja, det var nog mitt 2010 i en enkel sammanfattning!! Det var ett bra år med otroligt mycket resor för J, en otroligt långdragen renovering men med mycket roligt och vi väntar ju fortfarande på den största presenten under året. Mini i magen.
 

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Hej vännen, åh vilken fin sammanfattning av året, så roligt att få ta del av! Många kramar och god fortsättning till hela familjen!

Kram Jenny m barn
www.jennyn.se
Lidna,
Vad roligt att höra er årsammanfattning, ni har hunnit med mycket roligt.
Hoppas att ert 2011 blir minst lika bra, Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Therese,
Vilket år!!!! Jätte kul att få det summerat så där, å då inbillar jag mig inta att ni flänger å far mycket, svart på vitt får jag det ju bekräftat här 😉 Ha en underbar dag vännen, hoppas du inte är allt för trött... KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723