Årets första dag

Så var den 1 januari 2011 snart till ända. Jag har fortfarande inte fått tillbaka min dator så jag kan inte riktigt göra allt jag vill. Jag har så många inlägg i huvudet som jag hoppas kunna få ner sedan när jag får tillbaka min kära vän :-)

Nyårsafton var riktigt trevlig! Har en hel del bilder som jag vill lägga upp när det blir möjlighet. Middagen blev bra med en meny bestående av Kalix-löjrom till förrätt, ankbröst med potatisbakelse och apelsinsås till huvudrätt och creme brulé till efterrätt. Lite ostbricka och snacks och en massa champagne :-) Barnen hade en egen meny bestående av kycklingspett, klyftpotatis och glass med strössel, chokladsås och en massa annat smarrigt!

Dagen idag har gått undan eftersom vi fick hjälpa en anställd med bilproblem, så jag fick bogsera. Sedan röjde vi i hemmet och trädgården. Bilder kommer på det också så förstår ni säkert varför det tog sin lilla tid... Sedan har det softats. Jag har läst igenom alla mina inlägg under 2010 för att försöka göra en liten årssammanställning :-) Som så klart också kommer :-)

Doggen D har fortfarande trassel med magen och idag har hon inte ätit något alls. Vi får se statusen imorgon annars får vi kanske ringa en veterinär och höra vad de säger. Det var inte lätt för den lilla stackaren igår vid tolvslaget.. Hon flåsade så jag trodde att hon skulle få en hjärtinfarkt eller något. Och makens lådor med bomber och raketer gjorde ju inte saken bättre.. Stackars lilla vän!

Visst är det skönt när det är en afton på en fredag? Helgen blir så härligt lång!

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Oj sorry, den heter camera+.

Det är bättre när det är en afton på
en torsdag 😉.

Ses på simmet på lördag!
www.blogger.com/profile/018631233984026212