Årstider, snö & regn

Alltså, igår skrev jag en bucket list för våren och idag vaknade jag upp till SNÖ! Det har jag inte gått med på!

Årtider
Enligt SMHI finns det både en definition av årstiderna baserad på temperaturförhållanden och en definition baserad på kalendern. Jag tycker att vi går på den där kalendervarianten där våren sträcker sig från mars till maj, sommaren från juni till augusti, hösten från september till november och vintern från december till februari. Februari alltså. Det är mars nu, dvs vår, ha ha! Men så var det ju det där med temperaturerna också..

Snö & regn
All snö som kom under morgonen och för middagen har nu förvandlats till slask och smält vatten eftersom det har regnat hela eftermiddagen och kvällen. Och det ska visst regna hela helgen och snöa igen på söndag. Nix. Som sagt, I did not sign up for this!

Det enda som känns lite mysigt med regn hela helgen är tanken på att krypa upp i soffan och beta av Bäst i test, Talang, mello och kanske någon serie också. Det enda kruxet är ju den där fluffiga lilla detaljen... :-) Hon är visserligen inte morgonpigg, men ut behöver hon ju - oavsett väder. Men snö, det gillar hon!

Men jag alltså, I wasn´t made for winter, I want my flip flops!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Även här kom snöovädret nu på eftermiddagen

nouw.com/stenhagenbettan
Madelena
Madelena,

Den uppdelningen har jag också. Inte alls så kul att vakna upp och traska iväg i detta igår då jag gick till fotvården.

nouw.com/madelena
Fnulan,

Kan vi inte skita i alla uppdelningar och bara köra vår-sommar-sensommar? Eller får jag Greta på mig då... FÖRLÅT Greta!!!!!

www.fnulan.se
Marlene,

Jag vill bara ha april till september, plus 20 och sol dygnet runt - är det för mycket begärt eller???

fdensammamamman.se/
Mirre,

Ja verkligen udda med dessa årstider som hoppar runt, nu hade man ju typ fått vår nu är det vinter, men mars är ju en sådan månad, mitter av april brukar det väl vända

sweetwordsbymirre.com

Vem är gjord för detta väder?? Inte jag heller. Fram med sol och barfota dagar

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se